Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Naziştii au construit primele baze pe Lună încă din 1942! În prezent există pe Lună o bază secretă ruso-americană, unde trăiesc 40.000 de oameni!


baza lunaraDeşi din cauza centurii de radiaţii van Allen, care înconjoară Pământul, omul nu poate, în condiţiile actuale, să ajungă vreodată pe vreo altă planetă sau satelit din sistemul nostru solar, există oameni care cred că omul ar fi ajuns pe Lună, înainte de aselenizarea oficială din 1969. Şi acesta este cercetătorul Vladimir Terziski, un emigrant bulgar, preşedintele Academiei Americane al Ştiinţelor Dizidente. De aceea, tot ceea ce veţi găsi scris în acest articol reprezintă opinia lui Terziski şi nu a mea.

Germanii au aterizat pe Lună încă din 1942, folosind farfuriile lor zburătoare exo-atmosferice de tip Miethe și Schriever. Nava spaţială Miethe a fost construită în diametre cuprinse între 15 și 50 de metri, iar nava Schriever Walter, cu motor cu turbină, a fost concepută ca un vehicul de explorare interplanetară. Aceasta avea un diametru de 60 de metri, avea 10 niveluri de compartimente pentru echipaj și o înălţime de 45 de metri. Germanii au câștigat aceste tehnologii avansate la începutul anilor 1940, de la OZN-urile prăbuşite sau prin contact cu o cultură extraterestră.

Vladimir Terziski crede, fără urmă de îndoială, că pe Lună există atmosferă, apă și vegetație, omul neavând nevoie de costum spațial pentru a merge pe Lună. O pereche de blugi, un pulover și nişte adidași sunt suficienţi pentru a păşi pe satelitul Pământului. Tot ceea ce NASA a spus lumii despre Lună este o minciună, şi asta pentru ca americanii să poată construi cât mai multe baze lunare, ce sunt uşor de ridicat.

Încă de la prima lor zi de aterizare pe Lună, germanii au început să sape tuneluri sub suprafaţa lunară, iar până la sfârșitul războiului s-a construit o mică bază de cercetare nazistă pe Lună. Aeronavele Haunebu-1 și 2, cu energie tahionică, au fost utilizate după 1944 pentru a transporta oameni, materiale și primii roboți la locurile de construcţii de pe Lună.

Când rușii și americanii au aterizat în secret în comun pe Lună, la începutul anilor 1950, cu propriile lor nave spaţiale, au petrecut prima lor noapte acolo, ca invitati ai …. bazei „subterane” naziste! În anii 1960, o uriaşă bază lunară americano-rusă a fost construită pe Lună, ea având în prezent o populație de 40.000 de oameni!


Lasă un comentariu