Şocant! O fotografie NASA arată un lansator de rachetă pe Marte! În trecut, a fost un război pe „planeta roşie”?


lansator de rachete pe Marte 4Pe planeta Marte există multe ciudăţenii. Este greu de crezut că această planetă a fost nelocuită vreodată de vreodată de vreo civilizaţie… şi am să mă explic folosindu-mă de ideile din articolul postat de mine în septembrie 2010 şi intitulat „A existat vreodată pe Marte o civilizaţie distrusă de un război catastrofal? Mitologiile spun că da!” Citez ideile principale din acel articol:

* NASA a denumit un loc de pe NASA “Shalbatana Lake”, după vechiul nume mesopotamian al lui Marte: Salbatanu. Conducătorul lui Salbatan era o entitate denumită Nergal. Vechii mesopotamieni au asociat Salbatanu cu războiul şi focul.

* Vechii astronomi chinezi au numit planeta Marte drept “steaua focului“. Şi, conform mitologiei chineze, Marte este personificat ca un luptător puternic cu faţă roşie, ce trăieşte în capătul de est al cerului, cauzând multe războaie.

* Egiptenii numeau planeta Marte ca “Horus-ul orizontului“, iar mai târziu “Her Deshur” sau “Horus cel Roşu“. Evreii au numit-o “Ma’adim“, sau “cel care roşeşte“; de aici şi numele pe care l-a primit unul dintre cele mai mari canioane de pe Marte: Ma’adim Vallis. Culturile chinezeşti şi coreene se referă la planetă ca fiind “steaua focului“, un nume bazat pe ciclul mitologic chinezesc al celor 5 elemente. Tot în vechea Chină, sosirea planetei Marte era văzută drept un semn pentru “durere, război şi crime”.

* Ares este numele conducătorului grecesc al planetei Marte, care e asociat cu războiul, vărsarea de sânge şi distrugerea, dar şi cu bărbăţia şi puterea. În vechea Romă, lui Marte i se spune simplu “zeul războiului“, iar echivalentul scandinav al acestei entităţi este, probabil, Thor, “zeul tunetului“.

* În Cabala evreiască, Marte este cel de-al cincilea sefirot şi reprezintă puterea, pe de o parte, şi frica, pe de altă parte. În hindusă, numele pentru Marte este de “Mangala“, iar în sanscrită i se mai spune “Angaraka” (“cel colorat în roşu“) sau Bhauma, fiind zeul războiului. Asocierile hinduse pentru Marte sunt reprezentate de putere, curaj şi agresiune. Chiar cuvântul “Marte” vine din hindusul “maruta” care înseamnă “futuni şi vânturi puternice“.

Precum se observă, multe culturi diferite exprimă de fapt acelaşi lucru: roşu, sânge, război, foc. Toate aceste descrieri mitologice ar putea indica faptul că a existat o civilizaţie marţiană ce a fost distrusă prin război? Oare pe Marte a avut loc vreodată vreun război nuclear la scară planetară, lucru ce a rămas întipărit în memoria umanităţii?

Ţinând cont de toate aceste lucruri povestite mai sus, descoperirea unui obiect pe Marte cu aspect de armă ridică multe semne de întrebare. Pare a fi un lansator de rachete uitat pe „câmpul de luptă” marţian! Fotografia originală de pe Marte, oferită de NASA, poate fi descărcată AICI. Priviţi în stânga fotografiei, la mijloc şi veţi observa acest „lansator de rachete”. Mai jos puteţi observa mărirea fotografiei. E doar o iluzie optică sau un artefact marţian real? Este foarte greu de spus ce mărime are acest obiect, fără a avea vreun punct de reper sau informaţii privind distanţa focală… ar putea fi de ordinul a centimetri sau metri. Dacă e de ordinul centimetrilor poate fi o pareidolie; dacă are diametru de la 1 metru un sus, ar pute fi chiar o armă marţiană adevărată!

lansator de rachete pe Marte 2

lansator de rachete pe Marte 3

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Şocant! O fotografie NASA arată un lansator de rachetă pe Marte! În trecut, a fost un război pe „planeta roşie”?”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO