Dovada vieţii după moarte? Sufletul unui om îşi părăseşte corpul şi poate călători în întreg Universul


Conform unui cercetător, care insistă că a călătorit prin alte dimensiuni de la vârsta de 5 ani, sufletul unui om poate părăsi corpul și poate exista independent în Univers. Curios, în ultimii ani, oamenii de știință au investigat posibilitatea vieții după moarte și au ajuns la concluzia că după moarte conștiința poate exista în Cosmos.

Indiferent dacă experiențele din afara corpului sunt reale sau nu, acest lucru a câștigat popularitate în rândul multor oameni în ultimii ani. De fapt, a devenit atât de popular subiectul, astfel încât oamenii de știință au început să investigheze această posibilitate.

Todd Acamesis (cercetătorul şi autorul de la începutul articolului) susține că a avut experiențe în afara corpului de peste 40 de ani, după ce a avut o experienţă din apropierea morţii când avea 5 ani.

Experienţele din afara corpului sunt cele când simţiţi că aţi pluti în afara corpului; unii spun că acest lucru se poate realiza prin meditație și că se poate vizualiza chiar propriul corp de la distanţă. Misterul din spatele experienţelor din afara corpului a fost discutat la un nou simpozion anual din Somerset, în care diferiți cercetători și autori discută mai multe subiecte, de la paranormal, la teoria conspirației, metafizică sau gândire alternativă.

Acamesis, care a fost prezent la simpozion, spune că poate învăța pe oricine care este interesat să experimenteze fenomenul acesta al extracorporalizării. O formă a extracorporalizării este proiecţia astrală – o separare voită a sufletului sau a corpului nostru astral de corpul fizic, putându-se astfel efectua călătorii în întreg Universul.

Domnul Acamesis a făcut pretenții incredibile, spunând că a reușit chiar să exploreze clădirile prin „vizionare de la distanță” și chiar a avut capacitatea de „a merge pe pereți”, toate fiind posibile deoarece avem de-a face cu o realitate multidimensională. În plus, Acamesis susține că toate „mințile ne-fizice” sunt interconectate printr-o rețea masivă de conștiință umană „toate mințile sunt unite – interconectate la un anumit nivel”.

În mod ciudat, unii oameni de știință au spus că e posibil ca reîncarnarea să existe și că această conștiință umană ajunge în Univers după moarte, indicând posibilitatea existenţei altor dimensiuni. Și, în timp ce acest lucru poate părea fascinant pentru unii, nu există dovezi științifice care să dovedească cele spuse mai sus. Totuşi, potrivit dr. Jim Tuccker, autorul cărții „Viața după viață: o investigație științifică a amintirilor copiilor despre viețile anterioare”, reîncarnarea este reală datorită energiei conştiinţei de la nivel cuantic, subatomic, care este ținută în corpurile noastre în timpul vieții.


Comentariile sunt închise.