Un poliţist american ne învaţă cum să descoperim perverşii care ne urmăresc în spatele oglinzilor duble


Să presupunem că ne ducem într-o cameră străină, într-o toaletă sau într-un hotel şi vrem să avem parte de intimitate absolută. Adică, nu dorim ca cineva să ne urmărească când ne dăm lenjeria intimă jos, când facem dragoste cu persoana iubită sau ne schimbăm.

Desigur, în lumea aceasta există şi obsedaţi, care ar dori să vadă totul. Unii îşi montează camere video, iar alţii îşi montează oglinzi bidirecţionale (adică, se poate vedea de pe partea cealaltă a oglinzii). Întrebarea care se pune: de unde ne dăm seama că în camera de hotel se află o oglindă normală sau una bidirecţională? Dacă ne dezbrăcăm într-o încăpere străină, în faţa unei oglinzi, de unde ştim că în spatele oglinzii nu se află cineva care ne urmăreşte?

Iată o şmecherie învăţată de un poliţist american care ţine o serie de seminarii şi tehnici pentru femeile de afaceri. Dacă ne uităm la o oglindă bidirecţională, e greu s-o diferenţiem faţă de una normală. Dar totuşi se poate face diferenţa şi iată şmecheria: plasaţi degetul de la mână pe suprafaţa oglinzii. Dacă există o mică pauză între degetul dvs. şi imaginea din oglindă, înseamnă că este o oglindă autentică. Dacă degetul dvs. atinge direct imaginea din oglindă, fără nicio pauză, fiţi conştient(ă) că este o oglindă bidirecţională!

Oglindă simplă:

Oglindă bidirecţională:


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock