Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În această fotografie, din Italia anului 1976, apare un extraterestru de 3 metri înălţime, ce seamănă perfect cu un om?


Imaginea din acest articol a fost publicată iniţial de un profesor, pe nume Bruno Sammaciccia. Un istoric catolic, cu diplome în psihologie și psihiatrie, a fost autorul a peste 100 de cărți, fiind o personalitate binecunoscută, distinctă în cercurile academice italiene.

Ei bine, fiinţa din această fotografie nu ar fi om, ci un presupus extraterestru, care seamănă extrem de bine cu un om. Însă, „extraterestrul” din fotografia care a fost realizată în Italia în anul 1976 ar avea circa 3 metri înălţime! Un adevărat gigant! În literatura de specialitate, există mai multe relatări despre un grup misterios de extratereștri care arată ca oamenii și care locuiesc în baze subterane din Italia, întâlnindu-se cu rezidenții locali între 1956 și 1978.

Cu puțin înainte de moartea sa, Sammaciccia a susținut că a avut contact fizic direct cu extratereștrii de-a lungul mai multor decenii. Iată, pe scurt, povestea profesorului Sammaciccia, spusă de un specialist în OZN-uri, Dr. Michael Salla, fondator al site-ului exopolitics.org:

În 1956, Bruno Sammaciccia și doi prieteni s-au întâlnit cu doi indivizi misterioși care păreau a fi extratereștri. Unul avea peste 2,5 metri înălțime, în timp ce celălalt avea doar 1 metru. Sammaciccia și prietenii lui, inițial sceptici, au fost duşi într-o bază subterană mare, unde au văzut mai mulți presupuși extratereștri. Acolo au observat unele dintre tehnologiile avansate pe care le foloseau și navele lor spațiale.

În cele din urmă, convinși că au avut într-adevăr contact fizic cu extratereștrii, Sammaciccia și prietenii săi au început să-i ajute pe extratereștri. Astfel, ei au aranjat mai multe transporturi de fructe, alimente și alte materiale pentru a fi transportate și descărcate într-o bază extraterestră.

Sammaciccia a descris un conflict violent între două facțiuni ale extratereștrilor, care încearcă să influențeze dezvoltarea și viitorul omenirii. În timp ce facțiunea „Prietenie” promovează unitatea cosmică și dezvoltarea etică, cealaltă fracțiune pune accent cu orice preț pe dezvoltarea tehnologică. Acest lucru a dus la ciocniri periodice între facțiuni. În cele din urmă, bazele subterane ale prietenilor extratereştri ai lui Sammaciccia au fost distruse în 1978. Supraviețuitorii au trebuit să părăsească Pământul, dar au promis că se vor întoarce într-un viitor când omenirea va fi pregătită în a avea o viaţă mai etică.

Povestea uimitoare a lui Sammaciccia pare a fi un episod din „Star Trek”, dar este bine susținută de dovezi documentate, de câțiva dintre cei mai buni cercetători ai OZN-urilor din Italia și de martori ai evenimentelor descrise. Unii dintre martori au fost lideri de stat, oameni de știință și figuri înalte ale societății din Italia și Europa.


Lasă un comentariu