Misterul din spatele „porţilor stelare” antice sau a podurilor „Einstein-Rosen”. Se poate călători instantaneu prin ele, în timp şi spaţiu, în întreg Universul?


Este posibil ca portalurile, misterioasele „poduri cosmice” către alte puncte din Univers, să existe pe Pământ? Duc aceste portaluri către alte galaxii și civilizații extraterestre? Deși la prima vedere această idee nu pare a fi altceva decât un material conspiraţionist, adevărul este că multe civilizații străvechi au crezut ferm că astfel de lucruri sunt posibile, iar până astăzi există multe legende care povestesc despre diverse portaluri.

O „poartă stelară naturală” este similară cu un „pod Einstein-Rosen” sau cu o „gaură de vierme”, în care spaţiul şi timpul sunt distorsionate de câmpurile gravitaționale intense generate de stelele care se prăbuşesc. La un punct de singularitate, timpul s-ar opri la infinit, așa cum a fost prezis de Albert Einstein, în teoria sa generală a relativității. Acest lucru ar face posibil ca oricine să poată supraviețui câmpurilor gravitaționale intense ce însoțesc un punct de singularitate. Astfel, fizicienii consideră că este teoretic posibil ca un pod Einstein-Rosen să se formeze, iar cel care ajunge aici să poată călători instantaneu în timp sau în spaţiu.

Încă din vechime, oamenii au fost fascinaţi de „lumea subterană”. Atât grecii cât și romanii au fost conectați cu tărâmul lui Hades și Pluto. Legendele ne povestesc despre călători care au reuşit să pătrundă în aceste locuri misterioase și să le acceseze într-un fel, permițându-li-se să călătorească printre zei. Dar… unde sunt aceste locuri (portaluri / poduri Einstein-Risen)? Sunt ele mai mult decât un mit?

„Poarta lui Pluto” a fost considerată atât de sacră încât numai înalților preoți li se permiteau să se afle în apropierea ei. Acești preoți se închinau unei zeițe puternice cunoscute sub numele de Cybele. Cybele este cunoscută ca şi „gardian al porților”, iar vechile legende sugerează că este necesară permisiunea lui Cybele pentru a vă deplasa prin timp și spațiu. Iconografic, Cybele este adesea portretizată ca stând în picioare lângă poarta către cealaltă lume. „Poarta lui Pluto” este doar unul dintre numeroasele locuri misterioase descrise în istoria omenirii, care duc către locuri fascinante și „șocante”. În multe legende, aceste porți nu numai că au permis trecerea instantanee către un alt loc din afara planetei noastre, dar au permis treceri dincolo de spațiu și timp.

De-a lungul istoriei omenirii, știm multe povestiri și legende (chiar și mituri creaționiste) despre ființe avansate care, într-un fel, au venit din stele. Aceste ființe au fost numite „ființe din stele” sau zei. Aceste ființe misterioase sunt deseori descrise ca trecând prin portaluri sau porți stelare. De unde şi-au imaginat culturile antice aşa ceva, dacă totul este doar un mit?

Potrivit mai multor autori, există o serie de locații pe planetă, unde diverse culturi antice au construit portaluri. Dar cum de civilizațiile antice au construit portaluri? Pentru că zeii au venit la ei prin porți similare? Sau, cum sugerează unii autori, aceste construcții sunt rezultatul imaginației oamenilor din vechime?

La Machu Picchu, în Peru, un sit situat în Munții Anzi, găsim cele mai renumite ruine incaşe de până acum. Ascuns în colțul sud-vestic a ceea ce arheologii cred că a fost zona principală a sitului, găsim Templul celor Trei Ferestre. Textele vechi indică faptul că cele trei ferestre au fost perfect aliniate pentru a lăsa lumina Soarelui solstițiului de vară să ajungă într-un unghi aproape perfect. Potrivit incaşilor, copiii zeului-Soare Viracocha au intrat în lume prin trei deschideri misterioase dintr-un munte și au dat naștere civilizației incaşe. Legenda antică spune că frații Ayar au coborât prin trei portaluri (cele 3 ferestre) pentru a-i crea pe oameni. Ar putea acest eveniment să descrie tehnologia porţilor stelare, pentru vizitatorii extratereştri care au venit în Peru, prin aceste trei ferestre?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO