A existat o civilizaţie avansată „pre-Adamită”, adică înainte de Adam şi Eva? O rasă inteligentă de oameni a locuit pe Pământ înainte de civilizaţia noastră modernă! Dar, despre ei istoria ne cenzurează orice menţiune…


creatia lui adamEste posibil ca o civilizație avansată să fi existat pe Pământ înainte de istoria „oficială”? Este posibil ca Biblia să ne spună doar o parte din poveste? Iată o ipoteză cu adevărat fascinantă, despre care vă voi vorbi în acest articol.

Potrivit a doi oameni învăţaţi ai vremii, cum ar fi împăratul roman Iulian Apostatul (331-363 d.Hr.) și teologul calvin Isaac De la Peyrère (1596-1676), „fiinţe Pre-Adamite” (adică înainte de Adam şi Eva din Biblie) ar fi existat în trecutul îndepărtat al planetei noastre. Şi nu sunt singurii. Şi alți istorici și cercetători din zilele noastre (deşi puţini) sugerează că o rasă inteligentă de oameni a locuit pe Pământ înainte de Adam și Eva.

Din cauza „căderii” lui Satana, o distrugere pe scară largă a avut loc pe planeta Pământ. Rezultatul acestei distrugeri a fost atât de mare, încât lumea a trebuit să fie refăcută cu Adam și Eva. Dar, ce s-a întâmplat cu adevărat? Cum a ajuns ca civilizaţia să fie „restartată” pe Pământ?

Având în vedere genealogia omului din Biblie, luând în considerare faptul că Adam a fost primul om din epoca noastră, rezultă că de la Adam şi până în timpurile noastre au trecut aproximativ 6.000 de ani. Au fost 76 de generații de la Adam până la Iisus, aşa cum putem citi în Matei 23: 38. Dar, de la crearea planetei şi până la apariţia lui Adam, trebuie să fi existat şi alte civilizaţii.

Oamenii de ştiinţă nu recunosc Biblia ca şi carte de ştiinţă. Ei spun că Pământul ar avea 4,5 miliarde de ani, iar întreg Universul 13,7 miliarde de ani vechime. Există chiar unele texte mayaşe care sugerează că Universul ar fi mult mai vechi, având 16,7 miliarde de ani. Aceste informaţii ar fi fost date mayaşilor de către „îngerii căzuți” și „zei”, care i-au învăţat astronomie, inginerie şi matematică și le-au permis să ridice unele dintre cele mai mari temple de pe Pământ, cum ar fi Chichen Itza. Chiar dacă unii consideră că aceste relatări despre zei ar fi doar mituri, e posibil să existe mult adevăr în ele.

În orice caz, cercetătorii au ajuns la numeroase constatări care au confirmat că omul a existat pe Pământ înainte de timpurile sugerate de cărțile sacre, cum ar fi Biblia. Aceste civilizații preistorice vechi ar putea fi conectate într-un fel cu civilizaţiile pierdute ale continentului Mu și ale Atlantidei? Chiar şi în Biblie există unele fragmente care ne pun pe gânduri, ac de exemplu:

9. Ceea ce a mai fost, aceea va mai fi, şi ceea ce s-a întâmplat se va mai petrece, căci nu este nimic nou sub soare.
10. Dacă este vreun lucru despre care să se spună: „Iată ceva nou!” aceasta a fost în vremurile străvechi, de dinaintea noastră.
11. Nu ne aducem aminte despre cei ce au fost înainte, şi tot aşa despre cei ce vor veni pe urmă; nici o pomenire nu va fi la urmaşii lor. (Eclesiastul 1: 9 – 11).

Este posibil ca toate tehnologiile avansate pe care le-am dezvoltat ăn zilele noastre, cum ar fi laserele, bombe atomice, sateliții, calculatoarele, navele spațiale și așa mai departe, să fi existat în trecutul îndepărtat? Chiar destul de recent, am scris un articol despre un vechi oraş, Ebla, care e posibil să fi fost distrus de o bombă atomică (vedeţi articolul: Enigmaticul oraş Ebla, vechi de 6.000 de ani, a fost distrus în antichitate de “arma lui Dumnezeu”, o posibilă bombă atomică! Iar cei care o foloseau erau zei sau zeiţe…). Câte civilizații au precede „Adam și Eva”? Dar, aşa cum spune chiar Biblia, „nu este nimic sub Soare”.

Să vă dau doar câteva exemple despre urme sau artefacte vechi de câteva milioane sau sute de milioane de ani (despre care am vorbit de mai multe ori pe site):

* ciocanul londonez, vechi de 100 de milioane de ani: Ciocanul londonez, un artefact vechi de 100 de milioane de ani, demonstrează clar că, în acea perioadă, pe Pământ, existau oameni sau extratereştri! Ştiinţa s-a înşelat din nou!

* şurub din Rusia, vechi de 300 de milioane de ani: 300 de milioane de ani! Atât are acest şurub găsit în Rusia! Cine l-a creat, de vreme ce oamenii nu existau în acele vremuri?

* o bucată de aluminiu dintr-o maşinărie, veche de 300 de milioane de ani: Încă o descoperire şocantă: în Rusia a fost descoperită o bucată dintr-o maşinărie de aluminiu, veche de…300 de milioane de ani!

* ţevi în China, vechi de 150.000 de ani: Ţevile vechi de 150.000 de ani, descoperite în China, îi lasă mască pe oamenii de ştiinţă! Oamenii primitivi nu puteau să le construiască! Atunci, cine? Extratereştrii?

Este posibil ca aceste constatări să fie indicii de civilizații pre-Adamite? Planeta noastră poate că a suferit o serie de cataclisme și distrugeri, dar viaţa nu a fost complet distrusă; ea a repornit de mai multe ori. Concluzia care se poate deduce e următoarea: noi nu suntem primele ființe civilizate care am locuit pe această planetă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO