Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ultima fotografie a satelitului japonez Hitomi înainte de a se defecta! Aceasta demonstrează ceva uluitor despre găurile negre…


gaura-neagraGăurile negre au capacitatea de a consuma o întreagă galaxie, fiind astfel, probabil, obiectele cereşti cel mai de temut, datorită apetitului vorace pe care îl dețin.

Dar acum, s-a descoperit că găurile negre au, de asemenea, capacitatea de a alimenta şi creșterea galaxiilor. Găurile negre afectează şi controlează în mod eficient creșterea și extinderea galaxiilor, acționând ca un fel de „regulator”. Se pare că descoperirile recente arată că Universul nostru are un ciclu de viaţă şi de moarte pentru corpurile sale cerești. Găuri negre par să fie în centrul acestui ciclu de viață, un fel de născător, dar şi aducător de moarte.

Descoperirea acestui proces a fost observat de un satelit japonez, pe nume Hitomi, cu puțin timp înainte ca acesta „să-şi dea duhul”. Satelitul japonez era concentrat pe clusterul Perseu, care are în centrul său o gaură neagră super-masivă.

Datele obţinute de la satelitul Hitomi au demonstrat faptul că găurile negre furnizează energie pentru creșterea galaxiilor, lucru care nu se ştia până acum, ci doar se bănuia. Amintiți-vă că energia nu se pierde, ci se transformă, găurile negre absorbând și expulzând energie. Energia este transformată și niciodată distrusă, nici măcar de găurile negre…

În imaginea de mai jos, puteţi observa ultima fotografie făcută de satelitul Hitomi înainte ca acesta să se defecteze.

fotografie-satelitul-hitomi