Primul astronaut care a ajuns pe Lună, Neil Armstrong: „Băiete, navele spaţiale ale extratereştrilor erau uriaşe, mult superioare faţă de ale noastre!”


extraterestri-pe-luna-2Toată lumea este familiarizată cu imaginile istorice difuzate atunci când astronautul Neil Armstrong ar fi păşit pe Lună, și mulți cred că pașii săi sunt primii făcuţi de oameni pe suprafaţa Lunii. Cu toate acestea, in timpul unui simpozion NASA, Armstrong a făcut unele comentarii care fac aluzie la faptul că nu numai că şi alte specii au vizitat Luna, dar şi faptul că acolo există semne de colonizare.

Armstrong a declarat într-un interviu acordat la un simpozion NASA că prezența oamenilor pe Lună, în timpul misiunii Apollo 11, a fost imediat observată de către o rasă extraterestră. Ființele care ocupau spațiul aerian lunar erau clar nemulțumite de sosirea oamenilor pe suprafața Lunii.

Armstrong: A fost incredibil … desigur, am știut întotdeauna că exista o posibilitate … de fapt am fost preveniţi. Nu a fost niciodată vreo îndoială că era vorba de o stație spațială sau de un oraș lunar.

Intervievator: Cum adică „preveniţi”?

Armstrong: Nu pot intra în detalii, cu excepţia faptului că navele lor spaţiale erau cu mult superioare faţă de-ale noastre, atât în ​​dimensiune, cât şi în tehnologie. Băiete, erau uriaşe! NASA nu putea atunci să producă o panică pe Pământ.

În plus, există rapoarte că, la sosirea pe Lună, Armstrong a observat pe suprafaţa selenară şi alte structuri, care semănau cu clădiri care, în mod evident, nu au fost proiectate de către oameni. Se crede că, deşi au fost luate mai multe imagini ale acestor clădiri, totuşi s-a luat decizia ca să nu se facă publice aceste imagini, pentru a nu produce panică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO