Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Astronautul-fantomă de pe Lună care stă cu mâinile în buzunar

158

Omul pe LunaMisiunea Apollo 17 a avut loc în decembrie 1972 şi a dus pe suprafaţa Lunii 2 astronauţi: Eugene Cernan şi Harrison Schmitt. Cei doi au făcut o serie de poze, camerele lor foto Hassleblad fiind montate pe piept.

Totuşi, priviţi această poză din arhiva orginală NASA (să n-aud precum poza ar fi fost contrafăcută în Photoshop!) Poza se găseşte pe site-ul NASA: http://history.nasa.gov/alsj/a17/AS17-141-21608HR.jpg. Aşadar, în poză vedeţi un astronaut, dar, dacă faceţi zoom pe reflexia de pe casca sa de astronaut, veţi vedea că în depărtare se mai vede un alt astronaut care…pare că ţine mâinile în buzunar! Şi atunci, cine e cel de-al treilea astronaut care a făcut poza? NASA susţine că pe Lună au fost doar doi astronauţi! Deci, cine a făcut totuşi poza?

Pe cascheta astronautului se vede reflexia unui alt astronaut ce sta cu mainile in buzunar!
Pe cascheta astronautului se vede reflexia unui alt astronaut ce sta cu mainile in buzunar!

Conform descrierii date de NASA acestei poze, fotografia ar fi fost realizată de către Harrison H. Schmitt. (http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/apollo/apollo17/html/as17-141-21608.html). NASA sustine că astronautul Eugene Cernan, cel din poză, stă lângă o piatră selenară aflată în zona Taurus-Littrow de pe Lună.

E clar că NASA iarăşi a fost prinsă cu mâţa-n sac! Totuşi, a fost vreodată omul pe Lună sau nu?

Orgoni Crystal