Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ştiţi ce-am găsit la Mănăstirea Suceviţa? Nu “ochiul Illuminati”, ci o fiinţă supranaturală ce seamănă cu Duhul Sfânt sau cu Soarele. Sau poate e chiar un extraterestru!

294

Sucevita - Duhul Sfant 2Am avut ocazia în weekendul acesta să ajung la celebra Mănăstire Suceviţa din Bucovina, pentru a asista la o frumoasă nuntă. Bineînţeles că, ajuns în interiorul bisericii mănăstirii, nu m-am putut abţine ca, timp de 1 oră, cât a durat întreaga ceremonie religioasă, să nu fotografiez minunatele picturi din interior. Şi, tot bineînţeles, că am găsit nişte lucruri care mi-au atras atenţia. Dacă credeţi că am găsit “ochiul Illuminati”, pot să vă spun de pe acum că nu. Dar e vorba de altceva…

Aşadar, pe unul din pereţii bisericii, apare Iisus care se află într-o barcă împreună cu apostolii săi. El arată cu mâna, sus, spre o fiinţă supranaturală, ce are forma unui Soare, care suflă vânt (sau flăcări?) spre Iisus şi discipolii săi. Aşadar, ce-ar putea reprezenta acea fiinţă?
a) Duhul Sfânt: în Biblie, Duhul Sfânt este simbolizat prin 5 aspecte: porumbel, ulei, lumină, vânt şi limbi de foc. Aşadar, într-un fel, ar putea ca acea fiinţă supranaturală să reprezinte Duhul Sfânt.
b) Soarele;
c) o cometă… însă aici avem o problemă: coada cometei ar fi trebuit să fie situată invers;
d) OZN;
e) un extraterestru gigant şi ciudat.

Dacă mai aveţi idei, vă aştept…

Sucevita - Duhul Sfant 1

Orgoni Crystal