Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cu doar câteva ore înaintea cutremurului devastator din 1977, au fost observate 3 OZN-uri deasupra unei păduri. Coincidenţă?

 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

OZN in RomaniaGrupul RUFOR (prescurtarea de la Romanian UFO Researchers) este un grup particular de cercetare a fenomenului OZN în România înființat în vara anului 1977 de către Călin Turcu la Vălenii de Munte, județul Prahova. Din 1979 publică revista cu același nume (RUFOR) care prezintă în general evenimente OZN petrecute pe teritoriul României în ultimele două decenii. Revista a apărut în 27 de numere consecutive, între perioada 1979-1996. Citez un caz interesant dintr-una din reviste:

4 martie 1977, ora 18:30, Pădurea Cazacului, Bughea de Jos, lângă Vălenii de Munte, jud. Prahova. Profesorul Nicolae Bărbulescu, 40 ani, din Ploieşti, scrie:

„În după-amiaza zilei de 4 martie 1977, împreună cu un prieten, veneam dinspre Slănic spre Văleni, traversând Pădurea Cazacu. La ieşirea din pădurea Cazacu, spre stânga am observat următorul fenomen: în stânga, o pată luminoasă cu contur neregulat de culoare verde-bleu; iar în dreapta acestei pete, trei discuri rotunde de culoare verde-aprins. Era ora 18:30.

Pata verde era nemişcată, pe când cele trei discuri roşii se mişcau foarte încet (parcă pluteau) în sus şi în jos. Când veneau în jos, dispăreau la liziera unei păduri. Am întors maşina şi am venit din nou în acel loc (cam zece minute distanţă în timp). Din pata verde se mai vedea doar o jumătate din circumferinţa ei, restul era ascuns de pomi.

Am aşteptat circa un minut şi am văzut din nou cele trei discuri ridicându-se şi coborând din nou în acelaşi loc. Ele se mişcau fără zgomot. Timpul era frumos, fără vânt, iar cerul era senin. Distanţa dintre cele trei discuri era fixă – discurile nu se mişcau unul faţă de altul.

Vag, aveam impresia (în cea de-a doua observaţie) că erau încadrate într-un contur dar acest lucru, repet, era vag şi n-aş putea preciza. N-am observat efecte asupra motorului, pe care la a doua observaţie l-am oprit. De asemenea asupra radioului. Din punctul observaţiei, mărimea discurilor roşii era ca a unei mingi de fotbal. Pata verde avea o mărime aparentă cam de doi metri.”

Aşadar cu numai trei ore înaintea catastrofalului cutremur din seara zilei de 4 martie 1977 – care avea să facă numeroase victime omeneşti şi să aducă mari pagube materiale – prof. Nicu Bărbulescu din Ploieşti, trecând întâmplător prin zona oraşului Vălenii de Munte, a fost martorul manifestărilor silenţioase ale unui nou fenomen luminos. Coincidenţă?


 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu