Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Autorităţile din Swaziland (o ţară din Africa) au interzis vrăjitoarelor să zboare pe cozile lor de mătură mai sus de 150 de metri! Încurcă traficul aerian…

266

vrajitoare pe coada de maturaPentru unii o fi glumă, dar pentru alţii e un subiect extrem de serios… Site-ul trutv.com ne povesteşte faptul că autorităţile din Swaziland (o ţară africană) sunt foarte serioase cu privire la vrăjitoarele sale, căci au propus  o nouă legislaţie care să le reglementeze “zborul” lor în spaţiul aerian al acestui stat. Mai concret, autorităţile din Swaziland au stabilit nişte limite verticale până la care vrăjitoarele pot zbura pe măturile lor, devenind astfel singura ţară din lume care face asemenea reglementări. Noua legislaţie stipulează extrem de clar că vrăjitoarele nu pot zbura mai înalt de …150 de metri!

Şeful Autorităţii Civile din Swaziland, Sabelo Dlamini, a confirmat acest lucru: “O vrăjitoare aflată pe mătură nu poate zbura mai sus de 150 de metri.” Amenda pentru cine încalcă această interdicţie este de…53.000 de dolari! Nu este clar cum vor reuşi autorităţile să impună legea în faţa unei vrăjitoare care se plimbă nestingherită pe mătura sa. Cum o vor urmări? Cu avionul? Cu elicopterul?

Autorităţile din acest stat chiar cred în vrăjitoare care zboară cu mătura? Interesant…

 

Orgoni Crystal