O femeie din Texas a filmat o misterioasă aeronavă triunghiulară roşie, ce pare că deţine un motor anti-gravitaţional


Imagine: captura videoclip YouTube

Zilele trecute, pe canalul de YouTube al utilizatorului MrMBB333, putem vedea un videoclip extraordinar care i-a fost trimis de o femeie din Texas, pe nume Jane. Aceasta se îndrepta cu maşina spre locul de muncă, împreună cu soţul ei, înainte de răsăritul Soarelui.

Iar ceea ce putem vedea în videoclip (începând cu minutul 3:20) este un obiect zburător misterios, de formă triunghiulară şi culoare roşie. Martora spune că obiectul era staţionar, adică nu se mişca deloc. Totuşi, în mijlocul obiectului putem vedea ceva care se mişcă. Dacă e să facem câteva speculaţii, ar putea fi vorba acolo de un motor anti-gravitaţional, aeronava părând că emite un fel de câmp energetic.

Acum, desigur, întrebarea care se pune e următoarea: este cumva o navă extraterestră? Sau chiar o navă ultrasecretă, testată de Forţele Aeriene Americane? Oricare ar fi răspunsul adevărat, filmarea este cu adevărat incredibilă…

Videoclipul YouTube începând cu minutul 03:20 îl puteţi viziona AICI.

Imagine: captura videoclip YouTube
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO