Un obiect incredibil din alte lumi a făcut furori pe TikTok! O fi nor lenticular?


Imaginile unui obiect mare în formă de disc care iese din nori au strâns milioane de vizualizări pe rețelele sociale. Videoclipul, care a fost postat de utilizatorul TikTok Nesha Higgins, arată o „farfurie zburătoare” foarte subțire și foarte largă, care iese dintr-un pâlc mare de nori undeva deasupra Statelor Unite.

„Ce este asta? Este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, se aude o voce feminină. Videoclipul a devenit în curând viral, atrăgând sute de mii de like-uri și milioane de vizualizări. Unii utilizatori ai rețelelor sociale au sugerat că filmarea ar putea fi o formă de marketing pentru viitorul film SF al regizorului Jordan Peele, însă acest lucru a fost negat ulterior.

De fapt, cea mai probabilă explicație pentru fenomen este prezenţa unui nor lenticular – un tip de nor care apare ca o formațiune în formă de disc şi care poate fi adesea confundat cu un OZN.

Ca întotdeauna, vă las pe voi să trageţi siguri concluziile despre ce-ar putea fi: nor lenticular sau obiect din alte lumi?

@neshahiggins #ufo #ufosky #area51 ♬ original sound – Nesha Higgins

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock