O nouă pană de curent masivă în România, după cele de zilele trecute. Iarăşi e vorba de o „coincidenţă de defecţiune tehnică”?


Penele de curent se ţin în lanţ în ultima perioadă, ridicând multe semne de întrebare despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume. Aşa cum anunţă site-ul hotnews.ro, marţi, 12 ianuarie 2021, un incident produs la ora 11.14, în stația Fundeni a Transelectrica, a lăsat zona de nord-est a Bucureștiului fără curent electric, timp de o jumătate de oră.

Acesta nu e singurul eveniment de genul acesta din ultimele zile. Aşa cum spuneam în articolul acesta – Întreruperi masive de curent electric în România şi Pakistan în ultimele zile. Probleme tehnice sau e vorba de altceva? – pe 08 ianuarie 2021, în jurul orei 15:00, au existat mari probleme de alimentare cu energie în județele din nord-vestul țării. Au fost afectate cel puțin șase județe, fiind o problemă de alimentare cu energie fără precedent în ultimii 30 de ani.

Pe 9 ianuarie 2021, la câteva mii de kilometri distanţă de România, în Pakistan s-au înregistrat mari probleme cu alimentarea cu electricitate, lăsând această ţară în beznă.

Dacă nu e vorba de „coincidenţe de defecţiuni tehnice”, atunci despre ce-ar putea fi vorba? Se joacă cineva cu armele EMP (cu impuls electromagnetic) sau e vorba de radiaţii electromagnetice ale Soarelui ce pot afecta reţelele de electricitate din întreaga lume?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock