Sunetele misterioase din cer revin în Canada! E vorba de „trâmbiţele” din Apocalipsa lui Ioan?

  •  
  •  
  •  
  •  

La începutul anului 2012, scriam despre sunetele ciudate din cer care se auzeau din ce în ce mai des în acea perioadă în mai multe zone ale globului (vezi mai multe în acest articol: „Sunetele ciudate (sau tunetele din cer) din ultima perioadă e posibil să ne anunţe distrugerea Pământului”). Dar, ele se par că se reîntorc! Cel puţin, în Canada. Mai jos, la finalul articolului, puteţi auzi şi voi, în câteva videoclipuri YouTube, ciudatele sunete din Canada. De exemplu, locuitorii din Terrace au fost sculaţi ieri, 29 august 2013, de un sunet misterios şi care a fost auzit de mulţi locuitori.

Un profesor de la Universitatea din Saskatchewan crede că e vorba de un „zgomot electromagnetic” emis de aurore şi de centurile de radiaţii. Dar, desigur, că au apărut şi alte teorii mai ciudate. Unii zic că aceste sunete aduc aminte de „trâmbiţele din Apocalipsa lui Ioan”, cele care vestesc sfârşitul lumii:
* „Am fost în duh în zi de duminică şi am auzit, în urma mea, glas mare de trâmbiţă” (Apocalipsa 1:10);
* „După acestea, m-am uitat şi iată o uşă era deschisă în cer şi glasul cel dintâi – glasul ca de trâmbiţă, pe care l-am auzit vorbind cu mine – mi-a zis: Suie-te aici şi îţi voi arăta cele ce trebuie să fie după acestea.” (Apocalipsa 4:1).

Alţii merg mai departe cu fanteziile şi zic că ar putea fi vorba de extratereştri care se pregătesc să invadeze planeta noastră!

În articolul din ianuarie 2012, al cărui link l-am prezentat mai sus, veneam cu o altă explicaţie (poate mai credibilă): miezul de fier lichid al Pământului se roteşte într-un ritm diferit faţă de rotaţia planetei, iar această “alunecare” cauzează o migraţie a câmpului magnetic al Pământului. Ca urmare, tunetele din cer sunt cauzate de oscilaţiile din interiorul Pământului, ce traversează straturile pământului, de la miez până la suprafaţă. Cerul se comportă asemenea unui dispozitiv sonor ce captează şi măreşte frecvenţele electrice şi sonice, primite din miezul planetei. Dar oare aceasta să fie explicaţia?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page