Misteriosul sat de pitici din China: se spune că toţi ar fi descendenţii unor extratereştri care s-ar fi prăbuşit în China în vechime!


În noiembrie 1995, agenţia de presă Associated Press anunţa într-o depeşă că 120 de „fiinţe pitice” au fost descoperite în Provincia Sichuan (China) în aşa-zisul „sat al piticilor”. Unii sceptici s-au îndoit de această ştire, deşi ea vine din partea unei agenţii serioase, şi, în plus, este uşor de verificat. Tot în aceeaşi perioadă, pe 9 noiembrie 1995, publicaţia germană Bild vine cu un reportaj intitulat „Das Dorf der Zwerge: Umweltgofte schuld?”, adică, în traducere „Satul piticilor: de vină e poluarea mediului?”, în care se vorbea despre satul de pitici chinez. Cel mai înalt adult din sat avea 1 metru înălţime, iar cel mai scund ajungea şi la 60 de centimetri.

Un etnolog chinez susţine că piticismul acestor locuitori s-ar datora concentraţiei înalte de mercur din sol, ca urmare a infestării apei băute, de generaţii întregi. Totuşi, dr. Norbert Felgenhauer de la Institutul de Toxicologie din Munchen crede că această teorie este un non-sens. El susţine că printr-o asemenea otrăvire, ar urma moartea imediată, nu piticism la nivelul unui sat. Pentru asta, el a dat exemplul oraşului japonez Minamata, unde în anii 1960 mai mulţi locuitori au murit ca urmare a otrăvirii cu mercur. Dr. Felgenhauer a mai observat că mercurul nu este capabil să schimbe ADN-ul uman şi de aceea n-ar fi fost responsabil pentru piticism.

Dar, bomba vine acum: se pare că unii locuitori ai acelui sat de pitici credeau că sunt atât de mici încât ei ar fi descendenţii unor extratereştri, care s-ar fi prăbuşit, cu navele lor spaţiale, în vechime, pe Pământ!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO