Oamenii de ştiinţă sunt înmărmuriţi: creatura necunoscută găsită în Mexic 2007 nu are ADN, fiind jumătate reptilă-jumătate om!

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 28 august 2009, prezentam pe site o ştire senzaţională care avusese loc în 2007. Citez din articolul https://www.lovendal.ro/wp52/un-pui-de-extraterestru-a-fost-prins-in-mexic/:

“Un fermier mexican a găsit în 2007 o creatură ciudată despre care se crede că ar fi un pui de extraterestru. Bărbatul a spus atunci că puiul de extraterestru a fost prins într-o cursă de şoareci. Fermierul a omorât creatura de frică, dar a afirmat că a încercat de mai multe ori să o înece până când a reuşit. Aceasta ar fi murit abia după ce a fost ţinută câteva ore sub apă, informează tabloidul german Bild.

Cercetătorii au efectuat teste timp de doi ani şi au descoperit că scheletul său are o formă apropiată atât de reptile cât şi de om. Cercetătorii spun că specia trebuie să fie foarte inteligentă deoarece puiul avea creierul foarte mare, în special partea posterioară, care la om este responsabilă cu învăţarea şi memoria.”

Câteva zile mai târziu, pe 31 august 2009, prezentam opinia conform căreia “puiul de extraterestru” din Mexic n-ar fi decât o specie necunoscută de maimuţă (https://www.lovendal.ro/wp52/puiul-de-extraterestru-din-mexic-e-doar-o-specie-necunoscuta-de-maimuta/). Dar ce s-a mai întâmplat cu cercetările de atunci şi până astăzi? Au ajuns oamenii de ştiinţă la vreo concluzie? Ce reprezintă acea creatură? Am să trag concluziile, prezentându-vă două filmuleţe YouTube ale unor instituţii media prestigioase: site-ul celebrului ziar german “Bild” şi canalul “History Channel”, deci nu site-uri conpiraţioniste obscure.

Să începem mai întâi cu videoclipul prezentat de site-ul ziarului german “Bild”:

Iată câteva din punctele esenţiale ale acestui videoclip (pe care le-am tradus pentru dvs.):
* În mai 2007, o creatură stranie a fost găsită la o fermă din Mexic.
* Până la sfârşitul anului 2008, oamenii de ştiinţă au efectuat teste asupra cadavrului, dar misterul a rămas.
* Chiar şi oamenii de ştiinţă serioşi se întreabă dacă nu cumva această creatură nu provine de pe o altă planetă. Testele au arătat că ADN-ul creaturii nu există pe Pământ.
* Trupul său are caracteristici atât de şopârlă, cât şi de oameni. Are, de asemenea, un creier uriaş, acesta constituind un semn că ar fi fost extrem de inteligent.
* În zona în care creatura a fost găsită există nenumărate rapoarte de prezenţă a OZN-urilor, astfel încât există suspiciunea că această creatură a fost lăsată în urmă de extratereştri.
* Există rapoarte că a mai fost observată o a doua creatură, care zbura.

Cel de-al doilea videoclip, al canalului TV History Channel:

* Un om de ştiinţă mexican se întreabă: “Dacă nu e primată, atunci ce e? Ne confruntăm aici cu ceva terestru sau cu ceva necunoscut. Ca om de ştiinţă, pot să spun că aceasta este o specie aflată în evoluţie sau o specie necunoscută.”
* Testele ADN au confirmat această teorie: n-a fost identificat niciun material genetic cunoscut. Iar rezultatul nu poate fi explicat. Această creatură pare a fi diferită de toate speciile cunoscute până acum.
* Un alt cercetător, dr.Elena Abarca declară: “Am analizat părul şi pielea. Şi nu am găsit nimic. A fost o surpriză pentru noi. Ce s-a întâmplat? Nu ştim.”
* Un expert video a analizat filmarea din 2005, în care se poate vedea o creatură asemănătoare zburând, şi a ajuns la concluzia că aceasta nu e una falsă.
* Un alt om de ştiinţă remarcă: “Poţi să-ţi faci propria ipoteză şi să-ţi pui o mulţime de întrebări când vezi aşa ceva. Dar e în afara raţionalităţii şi logicii”.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu