Site de secrete, stiinta si metafizica

Un pui de extraterestru a fost prins în Mexic!

28 32

pui de extraterestruUn fermier mexican a găsit în 2007 o creatură ciudată despre care se crede că ar fi un pui de extraterestru. Bărbatul a spus atunci că puiul de extraterestru a fost prins într-o cursă de şoareci. Fermierul a omorât creatura de frică, dar a afirmat că a încercat de mai multe ori să o înece până când a reuşit. Aceasta ar fi murit abia după ce a fost ţinută câteva ore sub apă, informează tabloidul german Bild.

Cercetătorii au efectuat teste timp de doi ani şi au descoperit că scheletul său are o formă apropiată atât de reptile cât şi de om. Cercetătorii spun că specia trebuie să fie foarte inteligentă deoarece puiul avea creierul foarte mare, în special partea posterioară, care la om este responsabilă cu învăţarea şi memoria.

Fermierul care a prins puiul de extraterestru a murit la scurt timp de la incident, după ce maşina în care se află a luat foc. Martorii spun că flăcările erau mult mai fierbinţi decât cele normale şi pun incediul pe seama părinţilor puiului. Cazul a fost dezvăluit de un expert mexican în OZN-uri, Jaime Maussan. Fermierii i-au spus că a mai fost o creatură care ar fi fugit de lângă cel capturat atunci când ei s-au apropiat.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie