Această frescă veche dintr-o catedrală din Georgia demonstrează că extratereştrii au fost prezenţi la crucificarea lui Iisus?


Extratereştrii au fost prezenți la răstignirea lui Hristos, asta susţin entuziaştii ufologi care au studiat arta antică. Şi asta întrucât pe pereţii catedralei Svetitskhoveli din Georgia se află reprezentate două OZN-uri.

Fresca îl arată pe Hristos crucificat, cu o mulțime de discipoli în jurul lui, dar în colțurile din stânga și din dreapta sus se află ceea ce par a fi obiecte zburătoare sau o formă de tehnologie avansată pe care oamenii nu ar fi avut-o în urmă cu 2000 de ani. Navele zburătoare au forma unor cupole, iar din ele ies un fel de agenţi de propulsie.

Istoricii de artă care au studiat pictura din secolul al XI-lea susțin că navele ciudate reprezintă de fapt îngeri păzitori, dar în timpul perioadei bizantine, care a fost prezentă în sud-estul Europei și Asia de sud-vest până în anii 1450, îngerii erau descriși ca fiind oameni.

Site-ul conspiraționist Ancient Aliens scrie următoarele referitoare la această frescă din catedrală: „Artistul necunoscut pare să ne spună că aceste farfurii zburătoare erau prezente în timpul crucificării lui Iisus. Ele erau pilotate de oameni sau de fiinţe, care par că au jucat un rol central în acest eveniment. Probabil că au făcut parte din povestea crucificării, cel puțin așa cum ne-a fost învățat de Biserica Ortodoxă Georgiană. Au fost artiștii timpurii și Biserica Ortodoxă conștienți de anumite fapte despre extratereştri care au fost ascunse până astăzi?”

Catedrala Svetitskhoveli a fost construită în secolul al IV-lea şi completată în secolul al XI-lea.


Lasă un comentariu