Civilizaţiile avansate din interiorul Pământului se vor dezvălui în curând! Marile corporaţii militare şi guverne ale lumii vor să le distrugă…


civilizatie-interioaraAutorul și cercetătorul David Wilcock a spus acum 10 luni într-un interviu acordat postului de radio „Coast to Coast AM” că mai multe civilizații antice care locuiesc în prezent în interiorul Pământului ar putea să se dezvăluie lumii în curând.

În timpul formării tuturor planetelor din Univers, a explicat el, cavități interioare se formează sub suprafața crustei planetelor, în ele afându-se bacterii care emit lumină naturală. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că aţi putea trăi de fapt în interiorul cavernei din planetă, având o lumină vizibilă. Bazat pe propriile cercetări, Wilcock crede că aceste cavități sunt folosite de civilizaţiile avansate pentru a trăi în interior.

Wilcock spune că, de-a lungul duratei istoriei planetei, diverse societăți avansate, cum ar fi atlanții, s-au refugiat în subteran, cu scopul de a supraviețui, dezvoltând ulterior o societate subterană. Se pare că guvernele lumii au aflat direct de prezenţa civilizaţiilor avansate subterane, descoperindu-le în mod accidental, odată cu construirea unor baze subterane secrete.

Se pare că atât marile guverne ale lumii, cât şi corporaţiile militare au stabilit relaţii cu aceste civilizaţii avansate subterane, lucrând cu ei (având chiar şi tratate), dar acum complexul militaro-industrial încearcă să le distrugă. Ca urmare, în faţa acestor ameninţări, civilizaţiile subterane au cerut ajutorul unor entităţi interstelare. Aşadar, conform lui Wilcock, oamenilor din interiorul Pământului li s-a cerut, de către entităţile interstelare, să înceapă treptat să se dezvăluie nouă, oamenilor obişnuiţi. Aşadar, vom avea parte în perioada următoare din ce în ce mai multe semne din partea acestora…

Sursa: coasttocoastam.com


Lasă un comentariu