Magicienii „negri” pot să-şi omoare adversarii cu ajutorul blestemelor! Un caz şocant din Franţa…


Henri Tragne, din Marsilia (Franța), a luptat în cinci dueluri, între anii 1861 si 1878. În primele patru dueluri adversarii săi au murit înainte ca măcar un singur glonț să fi fost tras; în cazul celui de al cincilea, însuși Henri Tragne a murit, dar și de data aceasta înainte ca schimbul de împușcături să se fi produs. Să fie doar o coincidenţă? Cum de au murit toţi cei cu care trebuia să se dueleze bărbatul francez?

O posibilă explicație ocultă vorbește adesea despre magicienii cu puteri foarte mari, ce sunt capabili chiar să-și omoare dușmanii. Henri Tragne putea fi un asemenea om. În cazul în care omul împotriva căruia se îndreaptă „blestemul” este mai puternic, din punct de vedere ocult, decât magicianul, se produce asa-numitul „șoc în retur”. Atunci chiar magicianul este cel afectat, exact în felul in care dorea să-şi lovească adversarul…

Vă place această explicaţie?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock