Oameni politici şi de afaceri din întreaga lume recunosc că „extratereştrii sunt reali”


Pentru 5.000 de dolari biletul de intrare, unii oameni de afaceri au obţinut mai mult decât au oferit la prima zi a Forumului de Competitivitate Globală (FCG) ce a început pe 23 ianuarie 2011 la Riyadh (Arabia Saudită). Astfel, ei au aflat că farfuriile zburătoare sunt reale, şi, astfel, ar fi mai bine să se gândească la oportunităţile de afaceri privind viaţa şi tehnologiile extratereştrilor.

FCG are loc în fiecare an şi el are ca scop aducerea oamenilor de afaceri şi a liderilor politici pentru a discuta promovarea competitivităţii în afaceri. Dar, pentru prima oară în acest forum s-a discutat despre OZN-uri şi viaţa extraterestră, în cadrul conferinţei intitulate „Învăţând din spaţiul extraterestru”, unde nu mai puţin de 5 vorbitori au recunoscut că viaţa extraterestră este reală şi are multe implicaţii (inclusiv în afaceri) pentru întreaga lume!

Pentru cei care vor fi cârcotaşi şi nu vor crede ceea ce am spus mai sus, îi invit să citească de pe site-ul oficial al Forumului arab, http://www.gcftalk.com/?p=280.

La această conferinţă au participat peste 1.000 de invitaţi din întreaga lume, ce au putut să audă ceea ce au spus experţii despre OZN-uri şi viaţa extraterestră. Printre participanţii celebri îi putem număra pe: fostul prim-ministru bitanic, Tony Blair, fostul prim-ministru canadian, Jean Chretien, Jim Albaugh – preşedintele Boeing, Andy Bird – preşedintele Walt Disney International, Jared Cohen – director Google şi mulţi alţii. Precum vedeţi, oameni serioşi şi o elită mondială ce discută despre extratereştri! Nu doar nişte simpli conspiraţionişti…

Iată un scurt rezumat a ceea ce s-a discutat în cadrul conferinţei despre extratereştri, aşa cum apare el pe site-ul oficial:

Experţii Zoaghloul El-Naggar, Stanton Friedman, Michio Kaku, Nick Pope şi Jacques Vallee au prezentat dovezi despre existenţa altor fiinţe în galaxie, din punct de vedere religios, teologic şi logic.

Dl. Friedman şi-a deschis prelegerea cu afirmaţia „Farfuriile zburătoare sunt reale!”. Dl Pope a explorat implicaţiile de afaceri potenţiale ale spaţiului extraterestru, ca de exemplu profitabilitatea unei mărci sau a unei sponsorizări extraterestre.

În timp ce El-Naggar a fost, de asemenea, convins de existenţa lor, el a ridicat un punct de vedere interesant, şi anume acela că nu ar fi etic în a cheltui resurse, încercând a lua contactul cu societăţile extraterestre, în timp ce societatea noastră se confruntă cu războaie şi sărăcie.

Aşadar, mai mult sau mai puţin oficial, elita mondială recunoaşte existenţa extratereştrilor. Era şi timpul!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock