Nostradamus prevede un mare măcel la Olimpiada din Londra, dar şi „invazia zombilor”


Să luăm din nou faimoasele profeţii ale lui Nostradamus; de data aceasta, voi vorbi despre „jocurile măcelului”, din centurionul X, catrenul 74. Iată textul original în franceză:

„Au revolu du grand nombre septiesme
Apparoistra au temps Jeux d’Hecatombe,
Non esloign’e du grand eage milliesme
Que les entres sortiront de leur tombe.

Şi traducerea aproximativă în limba română:

„Anul marelui număr 7 s-a împlinit,
Şi va apărea în perioada jocurilor măcelului,
Nu departe de epoca marelui mileniu,
atunci când morţii vor ieşi din mormintele lor.”

Să încercăm să facem o mică analiză a acestei profeţii. Desigur, e doar una de interpretări, după acest catren putându-se face sute sau mii de interpretări:

* „Anul marelui număr 7 s-a împlinit”; oare acest vers s-ar putea referi la atentatul terorist din Londra, din 7 iulie 2005, atunci când au fost omorâţi 42 de oameni? Precum se ştie, acel atentat terorist mai este cunoscut sub numele de „7/7”.

* „Şi va apărea în perioada jocurilor măcelului”… Nu-i aşa că „jocurile măcelului” ar putea face referire la Jocurile Olimpice din Londra 2012?  Iar această conexiune se poate face din două motive: în primul rând, în versul 3 se spune „nu departe de epoca marelui mileniu”, adică de anul 2000, 2012 nefiind departe de anul 2000 şi în al doilea rând e vorba iar de Londra, dacă acceptăm interpretarea versului 1 de mai sus. În plus, ce înseamnă „jocurile măcelului”? Înseamnă că vor avea loc atentate teroriste mortale la Jocurile Olimpice din Londra, aşa cum spuneam între-un articol din iunie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/familia-francmasonica-rockefeller-si-bbc-televiziunea-ocultei-mondiale-prevad-zeci-de-mii-de-victime-la-olimpiada-londoneza-din-iulie-august-2012/)?

* „Atunci când morţii vor ieşi din mormintele lor” este versul cel mai greu de descifrat. El ar putea face referire la una din următoarele situaţii:
– vor apărea ca fiind „în viaţă” oameni celebri despre care credeam că sunt morţi, dar, care de fapt nu au murit cu adevărat (Osama bin Laden, Saddam Hussein, Gaddafi etc.);
– lumea va fi invadată de zombi, care ne vor ataca şi invada.

Care e interpretarea voastră?


Lasă un comentariu