Familia francmasonică Rockefeller şi BBC, „televiziunea Ocultei Mondiale”, prevăd zeci de mii de victime la Olimpiada londoneză din iulie-august 2012

5.590 vizualizari

Jocurile Olimpice de vară din Londra anului 2012 vor avea loc între 27 iulie şi 12 august. Însă, această Olimpiadă a stârnit deja o mulţime de controverse pentru scenariile de atacuri teroriste care s-au făcut în legătură cu ea. Într-adevăr, timp de peste 2 săptămâni, Londra va intra în atenţia întregii lumi, competiţia sportivă fiind urmărită de peste 1 miliard de oameni. De asemenea, sute de mii şi milioane de oameni vor participa în capitala britanică la această mult aşteptată Olimpiadă. O ocazie „perfectă” pentru atacuri teroriste…organizate fie de grupări teroriste, fie chiar de către structurile guvernamentale occidentale (aşa cum s-a întâmplat cu atacurile teroriste de la 9/11).

Dar cine vorbeşte despre aceste eventuale atacuri teroriste? Nimeni alta decât Fundaţia Rockefeller, patronată de malefica familie Illuminati Rockefeller. Documentul se numeşte „Scenarii pentru viitorul tehnologiei şi dezvoltare internaţională” şi se găseşte pe site-ul Fundaţiei Rockefeller (poate fi descărcat AICI), fiind apărut în anul 2010. Iată ce se găseşte scris la pagina 34 a acestui document: „Deceniul 2010-2010 este denumit „deceniul blestemat” dintr-un motiv foarte simplu: bombe la Olimpiada din 2012, care vor omorî 13.000 de oameni, fiind urmate de un cutremur în Indonezia care va produce 40.000 de victime (…)”

Această predicţie este o simplă speculaţie sau ar putea fi un avertisment cu privire la un atac terorist ce va avea loc la jocurile olimpice? De unde ştie Rockefeller ce se va întâmpla la Olimpiada din Londra?

Dar predicţia cea mai înfricoşătoare a fost făcută în august 2008 şi vine din partea BBC-ului, care, în cadrul unui documentar intitulat “Code 9, Predictive Programming”, s-a imaginat un atac nuclear asupra Stadionului Olimpic din Londra. Videoclipul începe cu următoarele vorbe: „În vara lui 2012, un eveniment va schimba Marea Britanie odată pentru totdeauna”. Apoi, naratorul a mai spus: „În urma exploziei, peste 100.000 de oameni au fost incineraţi şi mulţi alţii fură condamnaţi la moarte prin radiaţiile nucleare.”

Precum am mai spus într-un articol recent (https://www.lovendal.ro/wp52/bbc-prins-iar-cu-pantalonii-in-vine-britanicii-fac-jocurile-ocultei-mondiale-folosind-o-imagine-veche-de-9-ani/), celebra televiziune britanică BBC face demult timp jocurile Ocultei Mondiale. De unde ştia BBC că vor muri 100.000 de oameni la Olimpiadă? Să sperăm că toate aceste preziceri nu vor deveni niciodată realitate…