Descoperire senzaţională – un cui din timpul răstignirii lui Iisus Hristos se află ascuns într-o mănăstire din Cehia?


Un cui care se crede că a fost folosit în timpul răstignirii lui Iisus Hristos a fost găsit într-o cameră ascunsă. Artefactul a fost descoperit de arheologi alături de alte câteva obiecte despre care se crede că sunt din timpul lui Iisus, la Mănăstirea Milevsko din Republica Cehă, într-o cameră secretă care a fost folosită cândva pentru a ascunde artefacte rare de  husi, care au atacat mănăstirea în secolul al XV-lea.

Măsurând 20 centimetri lungime, relicva a fost găsită într-o cutie cu o cruce de aur de 21 de karate pe față și o inscripție pe care scrie „Iisus este Regele”.

Deși în prezent nu este clar dacă acest cui provine cu adevărat din răstignirea lui Iisus, acest artefact a fost descris de experți ca fiind o descoperire chiar mai semnificativă decât cea a relicvarului Sf. Maurus – o cutie de aur care conține rămășițele parțiale ale Sfântului Maurus, ale Sfântului Ioan Botezătorul și ale Sfântului Timotei.

Având în vedere semnificația istorică a mănăstirii, nu este exclus ca ceva la fel de valoros ca un cui al răstignirii lui Iisus să fi putut ajunge acolo. În prezent, se depun eforturi pentru a se verifica autenticitatea cuiului.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): ladbible.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock