Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cazul halucinant al creaturii plutitoare cu piele galbenă din Thailanda

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn diverse relatări, se pare că există creaturi umanoide care plutesc în aer sau plutesc, sfidând legile gravitației și chiar ale fizicii. Un astfel de caz vine din Thailanda, unde în 2005 sătenii au dat peste o creatură misterioasă plutitoare.

În dimineața zilei de 31 august 2005, micul sat Huai Nam Rak din provincia Chiang Rai, Thailanda, situat la aproximativ 900 de km nord de Bangkok, se pare că a devenit destinația unui vizitator din altă dimensiune. Atunci, mai mulţi săteni lucrau în câmpurile de orez, când au văzut un mic umanoid înalt de aproximativ 75 de cm, levitând deasupra solului, cu pielea gălbuie, ochi roșii şi uriași, cap și urechi mari, o gură mică, fără brațe și având picioare mici și slabe.

Entitatea a fost observată pentru prima dată de un bărbat pe nume Swing Bunratchasak, care mergea pe bicicletă pe lângă un câmp de orez și a observat accidental ceva ce plutea jos deasupra câmpului. Inițial, bărbatul a crezut că este doar o sperietoare pe un băț lung, dar apoi a văzut că această creatură se mișca, iar bățul nu se vedea nicăieri.

Apoi, această creatură fu văzută de oamenii care lucrau pe câmpurile învecinate și au venit să o privească mai de aproape. Nimeni nu a îndrăznit să se apropie foarte mult de ea. Potrivit sătenilor, creatura a plutit peste câmp timp de o oră. Cineva a descris-o ca fiind un „copil ceresc”, iar unii credeau că este un fel de păpușă-robot, deoarece mișcările sale erau nenaturale. Alții credeau că nu era deloc o ființă vie, ci o fantomă. Însă erau şi martori care credeau că era un extraterestru care dorea să ia contact cu ei. Creatura stranie a încercat să se apropie de oameni și i-a privit de parcă le-ar fi cerut ajutorul, dar apoi a zburat brusc, s-a ridicat sus pe cer și a dispărut pentru totdeauna. Potrivit unor martori oculari, înainte de a dispărea, când se afla la o altitudine foarte mare, s-a transformat într-o minge strălucitoare.

Când jurnaliştii au luat cunoştinţă de această observaţie ciudată, sute de curioşi au început să vină pe aceste câmpuri de orez, însoţiţi de echipe de reporteri de pe site-urile de ştiri. Între timp, autoritățile locale au fost și ele nedumerite de acest incident și chiar au declanșat o anchetă oficială. Din păcate, în anul 2005 săracii fermieri rurali care l-au văzut nu aveau telefoane cu camere foto la ei pentru a-l fotografia (oricum, atunci erau foarte rare asemenea dispozitive tehnologice). Polițiștii au fost foarte sceptici cu privire la cele spuse, acuzând martorii de beție.

Puțin mai târziu, a fost găsit un bărbat care a susținut că știe ce s-a întâmplat cu adevărat aici. Era un locuitor al unui sat din apropiere, numit Tongmuan Pochailoet, care a susținut că în aceeași lună a găsit o păpușă-balon veche și plină de heliu, blocată într-un copac și a reumplut-o cu gaz pentru a fi agățată în afara casei sale ca animal de pluș. Dar apoi această păpușă a fost zvârlită undeva și probabil că ea a fost cea care a fost văzută în câmpurile de orez, fiind confundată cu un extraterestru. El a spus că această păpușă era înaltă de 1 metru, avea un cap uriaș și membre mici. Potrivit acestuia, păpușa a fost aruncată în aer din câmpul său cu doar două zile înainte de observațiile creaturei. Cu toate acestea, majoritatea martorilor au negat că ceea ce au văzut a fost doar un balon al unui păpuşe. Potrivit acestora, creatura era prea realistă și își mișca cu adevărat picioarele și capul și, de asemenea, îi privea cu ochi foarte reali.

Ei au mai spus că creatura se putea mișca împotriva vântului și, când a zburat în sus, n-a fost purtată de vânt, ci s-a mişcat independent. Și mingea strălucitoare pe care toată lumea a văzut-o deasupra pe cer, după care creatura a dispărut, nu putea fi făcută de un balon. De asemenea, când martorilor li s-a arătat o fotografie cu păpușa respectivă, toți au spus că aceasta nu semăna deloc cu ceea ce ei văzuseră.

Ce fel de creatură ciudată a fost văzută în Thailanda? A fost aceasta doar o păpușă gonflabilă cu heliu? Dacă într-adevăr era aşa, cum puteau atât de mulți oameni să o vadă și să o identifice greșit? A fost vorba doar de fanteziile nebune ale sătenilor needucați?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu