„Cineva (din altă lume) îmi foloseşte vocea!” – ăsta este strigătul de disperare al unui bărbat


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Un utilizator de pe platforma Reddit povesteşte tuturor experienţele paranormale de care a avut parte, experienţe în care cineva pare că-i foloseşte vocea proprie!

* Prima întâmplare a avut loc acum câţiva ani: „Locuiam cu mama şi mă aflam de vreo 3 ore la servici. M-a sunat mama şi m-a întrebat dacă sunt acasă; i-am spus că bineînţeles că nu, fiind la lucru. Mi-a spus „Bine” şi a închis. Când am venit acasă, am întrebat-o despre ce-a fost vorba dimineaţa; mi-a spus că a auzit clar uşa deschizându-se, iar eu am spus „Bună!”. M-a căutat prin casă, dar nu m-a găsit. Mi s-a părut ciudat, dar am zis probabil că este doar imaginația ei”.

* A doua întâmplare este mai recentă, de acum 8-9 luni: „Eu și fratele meu am plecat cu mașina pentru a cumpăra niște alimente. Când ne-am întors, am spus că îmi duc câinele la plimbare, înainte să mâncăm. Locuim în aceeași casă, eu locuind într-un apartament la parter. Când am terminat plimbarea cu câinele, am ajuns la ușă, am deschis și l-am văzut pe fratele meu pe hol. L-am întrebat ce face acolo şi mi-a spus că m-a auzit strigându-i numele, când era la etaj, așa că a coborât scările, unde m-a văzut pe „mine” la ușa principală, prin fereastra mică de pe ea. Problema este că nu eram afară în acel moment, când el a crezut că m-a văzut pe mine”.

Martorul nu ştie ce se întâmplă, deja experienţa paranormală întâmplându-se de două ori. Despre ce ar putea fi vorba? Oare omul acesta se dedublează în mod inconştient, iar această dublură invizibilă face călătorii balansându-se între lumea noastră şi altă dimensiune paralelă?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock