Oamenii au locuit odată pe Lună şi trăiau până la 1.000 de ani: nu-i aşa că era fain să fii „lunar”?


Cred că toţi ştiţi de secta (aşa-zis creştină) a mormonilor, cei care cred că Dumnezeu a fost odată om, iar Iisus este frate cu Satana (https://www.lovendal.ro/wp52/mormonii-secta-care-crede-ca-dumnezeu-a-fost-om-iar-iisus-frate-cu-satana/). Tot mormonii cred că Bigfoot este Cain din Biblie, condamnat să umble etern pe Pământ de către Dumnezeu (https://www.lovendal.ro/wp52/un-mormon-crede-ca-misterioasa-creatura-bigfoot-ar-fi-de-fapt-cain-din-biblie-condamnat-sa-umble-etern-pe-pamant/).

Aberaţiile acestei secte nu se opresc aici. Am făcut rost de o publicaţie mormonică mai veche (din 1892 – o vedeţi scanată la sfârşitul articolului), intitulată „The Young Woman’s Journal”) şi în care autorul, mormonul Oliver B.Huntington, ne spune nici mai mult nici mai puţin că pe Lună ar fi trăit odată oameni. Citez din acel articol, intitulat „Locuitorii Lunii”:

„Aproape toate marile descoperirile umane din ultima jumătate de secol au demonstrat, într-un felul sau altul, direct sau indirect, că Joseph Smith este întra-adevăr un profet.” (N.t. Joseph Smith este creatorul sectei mormonilor; el se considera a fi un profet al lui Dumnezeu, asemenea lui Moise).

„În 1837, ştiu că el a spus că Luna a fost locuită de femei şi de bărbaţi, la fel ca şi pe acest Pământ, iar ei trăiau mai mult decât trăiam noi, atingând vârsta de 1.000 de ani. Aceşti oameni aveau circa 1,80 de metri şi se îmbrăcau uniform asemenea quakerilor.”

Ce ziceţi? Cât credit să-i acordăm profetului Joseph Smith în ceea ce ne-a povestit?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO