Oamenii au trăit dintotdeauna şi vor trăi un număr infinit de vieţi – ne spune un papirus egiptean antic


Conform tradiţiilor spirituale ale omenirii, noi nu murim niciodată. Astfel, sufletul desprins de trup se va reîncarna într-un nou trup. Iată, de exemplu, ce ne spune „Papirusul Anana”, realizat de scribul şi consilierul faraonului Seti I, Anana, în preajma anului 1320 î.Ch.

Acolo, se spune: „Omul nu trăieşte numai o dată şi nu moare pentru totdeauna. Omul trăieşte de multe ori, în multe locuri şi acestea nici nu sunt toate în lumea noastră. Un văl separă o viaţă de următoarea, un văl închis, al uitării (…). Religia noastră ne învaţă că trăim veşnic. Dar deoarece veşnicia nu are sfârşit, nu poate avea nici început. Ea este un cerc. Dacă este adevărat că trăim veşnic, atunci este adevărat şi reversul: că noi am trăit dintotdeauna. (…). Noi, care ştim acestea, transmitem chiar puterea de a face minuni“.

Un alt papirus graţie aceluiaşi Anana menţionează: „Veşnicia nu are sfârşit, de aceea nu are nici început şi este, deci, un cerc. Bazaţi numai pe evidenţa existenţei noastre, trăim în veci. Deoarece şi el continuă în veci, omul, ca şi cercul, ca şi veşnicia, nu are început”.

O opinie asemănătoare despre reîncarnare o puteţi întâlni în acest articol: O idee interesantă a unui pasionat de ezoterism: “După moarte, noi nu ne putem reîncarna aici, pe Terra, ci pe o altă planetă din Univers”: Noi nu murim niciodată. Nu există așa ceva ca “moartea” (…) Noi nu ne încarnăm pe aceeași planetă secvențial, ci ne încarnăm pe diferite planete în ordine. Este imposibil să ne reîntoarcem pe aceeași planetă; revenirea ar însemna o mişcare “înapoi”, pe când viața se mișcă “înainte””.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO