Guvernul american nu recunoaşte, într-un comunicat oficial, prezenţa extratereştrilor şi a OZN-urilor

3.291 vizualizari

Casa Albă a răspuns la două petiţii care cereau Guvernului SUA să dea explicaţii privind existenţa extratereştrilor, anunţă msn.com. Petiţiile, semnate de 5.387 şi, respectiv, 12.078 de oameni, cereau Casei Albe să recunoască faptul că extratereştrii au intrat deja în contact cu rasa umană.

Răspunsul Casei Albe probabil că îi va dezamăgi pe fanii ET: „Guvernul SUA nu are nicio dovadă conform căreia viaţa ar putea exista în afara planetei noastre sau că o prezenţă extraterestră a contactat vreodată vreun membru al rasei umane”, a declarat Phil Larson, din cadrul Biroului Casei Albe pentru Ştiinţă şi Tehnologie. „În plus, nu există nicio informaţie credibilă care să sugereze ascunderea prezenţei extratereştrilor de ochii publicului”. Într-un cuvânt, Casa Albă nu crede în teoria conspiraţiei privind extratereştrii. Larson mai spune că, deşi oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că e posibil să existe viaţă şi în alte părţi ale Universului, totuşi şansele de a intra în contact cu alte posibile specii extraterestre sunt extrem de mici, ca umare a distanţei mari. „Totuşi, subiectul existenţei vieţii pe alte planete nu este închis”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Casei Albe, care a amintit de programele ştiinţifice de căutare a inteligenţei extraterestre (SETI).

Una din petiţiile adresate Casei Albe spunea următoarele: „Sute de martori din agenţii militare şi guvernamentale au confirmat cu mărturiile lor prezenţa extraterestră. Sondajele făcute au arătat faptul că mai mult de 50% dintre americani cred în prezenţa extraterestră şi că mai mult de 80% cred că guvernul american le ascunde acest lucru. Oamenii au dreptul să ştie. Oamenii pot suporta adevărul.”