Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat dintr-un univers paralel ateriză în Japonia, având la el un paşaport emis de o ţară europeană inexistentă!

342

blankUn incident extrem de bizar a avut loc în Tokyo (Japonia) la începutul anilor 1990: un om a ajuns pe aeroportul din Tokyo, având asupra sa un paşaport dintr-o ţară neexistentă! Omul şi-a exprimat furia şi şocul atunci când oficialii japonezi vamali l-au reţinut. Deşi oficialii au verificat cu atenţie toate datele, se pare că acel paşaport a fost emis de o ţară care nu exista. Nicio înregistrare nu arăta că statul respectiv ar exista cumva.

Deşi mai există aşa-zisele paşapoarte de camuflaj (eliberate de ţări neexistente), nu era şi cazul acestuia, paşaportul fiind real şi având pe el toate ştampilele oficiale pe diverse pagini, inclusiv ştampile ale funcţionarilor vamali japonezi de la vizitele anterioare.

Omul, care se pare că a călătorit în multe locuri, a declarat că ţara sa se afla în Europa şi că există de aproape 1.000 de ani. Bărbatul deţinea la el valută din mai multe ţări europene, un permis internaţional de conducere auto şi vorbea mai multe limbi străine. Indignat, în cele din urmă, el ceru o întâlnire cu autorităţile guvernamentale superioare. Era convins că era victima unei farse puse pe seama lui.

După ce l-au reţinut pentru aproape 14 ore într-o cameră mică de securitate de la terminalul aeroportului, unor oficiali de la vamă li s-a făcut milă de el şi l-au transportat într-un hotel. Ei i-au spus vizitatorului misterios să aştepte acolo până când se va decide ce se va face în problema sa.

Deşi cei doi ofiţeri de la imigrare, care se aflau în faţa uşii, aveau instrucţiuni clare de a nu permite omului misterios să-şi părăsească camera de hotel, în dimineaţa următoare poliţiştii au descoperit că el dispăruse. Singura ieşire prin care ar fi putut să evadeze era fereastra, numai că aceasta nu avea pervaz exterior şi se afla la etajul 15, deasupra unei străzi aglomerate. Autorităţile au pornit o campanie de căutare a vizitatorului misterios prin întreg Tokyo-ul, dar, până la urmă au fost nevoiţi să renunţe la căutarea sa. Omul nu a mai fost văzut din nou niciodată.

Dacă povestea e adevărată, înseamnă că vizitatorul misterios nu provenea din trecut sau viitor, ci era pur şi simplu un călător fără voie dintr-un univers paralel foarte asemănător cu al nostru. O poveste similară am mai publicat recent pe acest site (https://www.lovendal.ro/wp52/o-femeie-ingrozita-dintr-un-alt-univers-s-a-trezit-socata-in-lumea-noastra/); în ea era vorba de o femeie care s-a trezit îngrozită cu o altă slujbă şi cu un alt iubit. Sunt oare posibile aceste călătorii între universurile paralele? Dar, există universuri paralele?

Orgoni Crystal