Google Maps a dezvăluit o zvastică gigantică în apropierea „Zonei 51”, locul cel mai secret al guvernului american! Ce caută ea acolo!? Este o modalitate de comunicare cu extratereştrii?


zvastica giganticaO formă ciudată care seamănă cu o zvastică gigantică a fost reperată în deșert în apropierea celebrei Zone 51 din Nevada (SUA). Ca urmare a incidentului ufologic Roswell din 1947, Zona 51 a fost indicată în mod continuu de teoreticieni ai conspirației pentru presupusele activităţi extraterestre de pe Terra. Iar acum, aceeaşi conspiraţionişti sunt entuziasmaţi de această formă ciudată, care a fost găsită marcată pe un teren din apropierea Zonei 51.

Google Maps a dezvăluit ceea ce unii oameni pretind a fi o zvastică gigantică, situată aproximativ la 130 de km de orașul Roswell. Descoperirea stranie a fost făcută de site-ul „Ancient Origins” care spune faptul că „oamenii pretind că simbolul enigmatic găsit lângă Roswell este simbolul ocultismului nazist și chiar al venerării extraterestre, datorită apropierii sale de Roswell”.

Speculațiile bloggerilor conspiraţionişti au mers atât de departe până acolo încât să presupună că simbolul ar putea fi un simbol extraterestru, în timp ce alții susțin că e un simbol nativ antic folosit pentru a comunica cu extratereștrii. Cu toate acestea, există o ipoteză mai „pământeană”: simbolul a fost, probabil, săpat ca un semn pentru piloții americani, pentru a practica bombardamentul în timpul celui de-al doilea război mondial.

Însă, teoria de mai sus (cea cu bombardamentul) nu este total fezabilă: simbolurile enigmatice ale zvasticii sunt răspândite pe larg în statul american New Mexico şi se pare că datează de sute de ani!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO