Site de secrete, stiinta si metafizica

EXCLUSIV! Un incredibil apus cu “2 sori” a fost observat în localitatea Bocşa din judeţul Caraş-Severin

1 25

Am primit de la un cititor un mesaj pe Facebook, însoţit de două fotografii, în care pare a se observa un apus cu… 2 sori! Fenomenul a avut loc pe 6 septembrie 2017, în localitatea Bocşa, judeţul Caraş-Severin.

Poate o să vi se pară ciudat, dar fizica are o explicaţie destul de logică: fenomenul sorilor multipli se numeşte “câinii de pază ai Soarelui” (“halo” sau “sun dogs” în limba engleză) şi este un fenomen binecunoscut în fizica atmosferei, apărând din cauza reflexiei sau refracției luminii în cristale de gheață care sunt prezente la nori de mare altitudine. De obicei se ivesc 2 sau 3 sori deodată, deşi au fost cazuri de chiar 11 sori! (fenomen apărut în nordul Greciei, despre care am scris un articol în aprilie 2014: Mai mult decât bizar! În nordul Greciei, cineva a surprins într-o fotografie numai puţin de 11 sori! Există fenomenul “sorilor falşi”, dar de obicei nu apar mai mulţi de 3…).

Sigur, o să apară şi comentarii de genul: “cel de-al doilea soare din poză o fi Nibiru”… însă nu trebuie să băgaţi prea mult în seamă acest gen de afirmaţii. Nibiru nu are cum să apară aşa de brusc, fără să fie observat înainte: ar trebui să aibă o viteză fantastică de deplasare în spaţiul cosmic.

Mai jos, vedeţi fotografia cititorului…

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie