Misterul sceptrului de aur găsit într-un cimitir din Ierusalim a fost rezolvat de un utilizator de pe Facebook şi nu de „marii experţi” în arheologie! Să mai avem încredere în „specialişti”?


Isis BeamerÎn august 2015, am scris acest articol (O cititoare de pe Facebook mi-a prezentat un artefact total necunoscut în România! Pe el se găsesc desene uluitoare: o farfurie zburătoare, rachete către Lună sau simbolul extratereştrilor din Pleiade!), în care am prezentat un artefact „misterios”, ale căror poze mi-au fost trimise de către o cititoare pe Facebook. Obiectul a fost dus la un institut de arheologie din Iaşi, unde „experţii” şi-au spus părerea: mai întâi, i-au spus fetei că obiectul este cu siguranţă un pahar şi că ar data din secolele 18-19. Apoi l-au mai inspectat puțin și au spus ca e „cu siguranță” din anii 1800. Ulterior, un alt specialist a spus că artefactul e din anii 1960, din Uniunea Sovietică, pentru că a văzut personal în Kazakhstan așa ceva într-un restaurant, ca suport de pahare. Până la urmă, şi cititorii mi-au confirmat că e vorba de un suport de pahare, realizat în fosta URSS în anii 60. Aşadar, dacă respectivul specialist nu ar fi văzut personal, cu proprii ochi, în Kazahstan, acel „artefact”, atunci „experţii” ar fi considerat că obiectul are o vechime de circa 2 secole.

Eu nu prea am încredere în aşa-zişii specialişti din multe domenii. Am demonstrat-o cu povestea de mai sus, dar am s-o demonstrez şi cu articolul de faţă. La inceputul acestui an, 2015, un muncitor a găsit un sceptru de aur într-un cimitir din Ierusalim. Experții în antichități au fost uimiţi, fapt care i-a determinat să facă o investigație lungă de șase luni pentru a-i afla originea. „Să vă spun adevărul, n-am mai văzut așa ceva până acum”, declara Amir Ganor, șef la Autoritatea de Antichități a Israelului, adăugând că obiectul a fost descoperit într-un sit arheologic important, în care au fost găsite rămășițe datând din timpul Imperiului Roman, Bizantin și din perioadele cruciadelor.

Dar, un utilizator de Facebook a identificat în mod corect obiectul, în vreme ce experţii s-au chinuit vreme de 6 luni fără să aibă habar ce este. Ei bine, se pare că este un dispozitiv de vindecare energetică New Age, denumit „Weber Isis Beamer”. Obiectul, care variază în preț de la 75 de dolari la 1.220 de dolari în funcție de model, se presupune că ar crea un câmp de protecție armonizat împotriva radiațiilor electromagnetice și geopatice. Misterul a fost rezolvat de utilizatorul Micha Barak, care locuiește în Italia. Obiectul respectiv este produs de o companie germană, care se numește „Isis Beamer”, după zeiţa egipteană Isis.

Nu-mi vine a crede: să nu reuşească marii experţi în arheologie şi artefacte să desluşească un mister în 6 luni, iar un utilizator de Facebook să o facă imediat, fără probleme…

Isis Beamer 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO