Un al doilea Soare a fost surprins de două ori deasupra Bratislavei, capitala Slovaciei… coincidenţă?


Un fenomen straniu, care se numește „al doilea Soare”, a fost surprins din nou în lume. De această dată fenomenul a apărut pe cer, deasupra Bratislavei, capitala Slovaciei, pe 23 ianuarie 2017 și, din nou, pe 2 februarie 2017.

Fenomenul „celui de-al doilea Soare” continuă să fie înregistrat de mai mulţi martori din întreaga lume. NASA insistă în declarațiile publice că fenomenul „celui de-al doilea Soare” nu există și că totul este doar o iluzie optică ca urmare a unui fenomen optic foarte rar denumit „Sun dogs”, adică „câinii de pază a Soarelui”.

Dar, în literatura conspiraţionistă conceptul de „cel de-al doilea Soare” este adesea folosit pentru a se referi la un obiect mare planetar necunoscut cum ar fi Nibiru, care este menționat în cronicile antice sumeriene. Conform acestor cronici, Nibiru sau steaua lui Marduk este un obiect ceresc masiv, care trece în apropierea Pământului odată la 3.600 de ani. Se crede că penultima trecere a lui Nibiru pe lângă Terra ar fi provocat celebrul „potop al lui Noe”, care este descris în amănunt în Biblie şi care a „măturat” o mare parte din omenire şi din planeta noastră.

 


Lasă un comentariu