Un videoclip bizar produce stupoare pe Internet! Doi americani au găsit în mijlocul unui lac nişte obiecte ce ar semăna cu „ouă extraterestre”…


oua extraterestre lacDoi prieteni din Utah (SUA) au înregistrat imagini cu un cerc de gheață misterios, umplut cu obiecte asemănătoare ouălor. Fenomenul, care a fost găsit de către adolescenți în mijlocul unui lac înghețat, constă dintr-o formaţiune circulară, umplut cu cristale albe ciudate, care par să sfideze orice explicație.

În videoclip, doi tineri sunt uimiţi de ceea ce au găsit şi fac glume, referindu-se la obiecte ca la nişte „ouă extraterestre” din cauza aspectului lor şi a structurii lor „lipicioase”.

Imaginile s-au dovedit destul de populare, deoarece numeroşi utilizatori de Internet au oferit o serie de explicații, de la o vopsea înghețată până la locul de impact al unui meteorit. Unii au sugerat chiar că ar putea fi un fel de campanie de marketing viral. Una dintre cele mai credibile explicaţii ar fi aceasta: totul n-ar putea fi decât efectul proteinelor naturale ale organismului, de anti-îngheţ. Acestea ar interfera cu cristalizarea gheţii, formând structurile bizare.

Cu toate acestea, până în prezent nu a fost găsită nicio explicație definitivă pentru fenomen.

 


Lasă un comentariu