Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Armata SUA are o spectaculoasă „cameră secretă a comorilor”! Deşi nu se recunoaşte oficial, acolo s-ar putea ascunde prototipuri naziste de OZN-uri, dar şi celebrul aparat zburător Vimana din antichitate!

  •  
  •  
  •  
  •  

depozit secretDragi cititori, vă mai aduceţi aminte cum se încheie scena din „Indiana Jones”, în care Chivotul Legii este închis într-o cutie şi apoi este dus spre păstrare într-un depozit guvernamental? Ştiaţi că un asemenea depozit chiar există în realitate? El este localizat la 30 de minute distanţă de Washington, D.C., capitala Statelor Unite, la Fort Belvoir in Virginia. Clădirea însăşi nu poate fi descrisă… Dar, în spatele a mai multor uşi cu sisteme de alarmă şi coridoare lungi şi cimentate, se află cea mai sofisticată cameră de comori a Armatei Americane, ce este controlată electronic din punct de vedere a climatului. Aici se găsesc cele mai incredibile artefacte deţinute de militarii americani.

De obicei, depozitul este învăluit într-un întuneric deplin. Senzorii luminează anumite zone, doar când cineva se află în mişcare. Şi, în spatele uşilor masive se află o colecţie impresionantă de arme, aceasta fiind poate cea mai bogată colecţie de pe planetă, unele articole fiind chiar de nepreţuit. Şi nu doar arme, ci şi steaguri, uniforme militare, tunuri şi multe altele. Iar unele dintre acestea, provin tocmai din timpul Războiului de Independenţă, din 1776.

Dar, „bijuteriile Coroanei” din acest depozit guvernamental o reprezintă colecţia de 16.000 de obiecte de artă fină. Masiva colecţie constă din piese donate şi comisionate. Multe din piesele de artă au fost pictate de soldaţi care au fost traumatizaţi sau impresionaţi de conflictele la care au participat. Colecţia chiar include şi o parte controversată, care n-a fost niciodată afişată, ca de exemplu nişte picturi realizate de însuşi dictatorul Hitler! La vârsta de 18 ani, Adolf Hitler s-a înscris la Academia de Arte Fine din Viena, dar a fost respins; o parte din zablourile lui Hitler au fost confiscate de Armata Americană la sfârşitul celui de-al doilea război mondial.

Dar, de ce impresionanta colecţie este închisă în depozit şi nu este expusă şi publicului larg? Simplu… pentru că nu există un muzeu care s-o găzduiască, iar deschiderea acestuia ar costa 175 de milioane de dolari. Prin intermediul unei fundaţii, până în prezent s-au strâns 76 de milioane de dolari şi se speră că până în 2018 clădirea muzeului va fi gata, iar colecţia va putea fi vizionată de oricine.

P.S. Pozele din acest articol, precum şi textul a fost preluat de pe site-ul buzzfeed.com. Însă, reporterilor acestui site nu li s-a arătat şi adevărata colecţie secretă a Armatei Americane, ca de exemplu, proiectele OZN-urilor ale lui Hitler, confiscate de americani la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, sau celebrul obiect zburător Vimana, descoperit de americani în 2011, într-un puţ al timpului în Afghanistan (vezi articolul acesta: Americanii au descoperit în Afghanistan celebrul Vimana – străvechi obiect zburător – înconjurat de un “puţ al timpului”).

muzeu militar 6

muzeu militar 5

muzeu militar 4

muzeu militar 3

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu