Aceste blocuri megalitice din Rusia reprezintă dovada existenţei unei civilizaţii a giganţilor!


megaliti-rusiaAtunci când cei mai mulți oameni vorbesc de giganți, ei cred că aceştia au fost doar un mit. Ei se gândesc la ciclopii din mitologia greacă. Iar cei mai mulți nici nu cred că giganţii ar fi existat vreodată.

Totuşi, dacă e să ne luăm de sculpturile gigantice de pe Insula Paştelui, de Petra, un străvechi oraş construit pentru giganţi (vedeţi articolul: Petra, străvechi oraş construit pentru giganţi! Aici se vor ascunde cei 144.000 de oameni aleşi de Dumnezeu în timpul Apocalipsei), de oraşul scufundat Heracleion (vedeţi articolul: Descoperire şocantă! Oraşul scufundat Heracleion ar putea fi locul de baştină al giganţilor Nephilim din Biblie!), precum şi de multe alte situri arheologice, dar şi scheletele de giganţi descoperite peste tot în lume, chiar şi în România – atunci toate aceste lucruri ne arată clar că giganţii au existat odată în istoria omenirii. Ca să nu mai spun că chiar şi Biblia ne vorbeşte despre aceşti giganţi.

Există în Rusia nişte formaţiuni ciudate de rocă mare, care par de origine artificială şi care nu puteau fi construite şi transportate decât de nişte persoane gigantice. Formaţiunile sunt aşezate într-un model de tip cărămidă, formând un fel de turnuri, fiecare având înălţimi ce ating chiar şi zeci de metri. Fiecare „cărămidă” este estimată că poate să cântărească minimum 3 tone până la 5 tone.

Aceste „cărămizi” nu ar fi fost posibile să fie mutate de oameni. În prezent, oamenii de știință sunt în căutarea unor explicații logice cu privire la modul în care s-au format acestea. E foarte puțin probabil ca acest fenomen să fi fost cauzat de eroziuni. La finalul articolului, puteţi vedea câteva imagini cu aceste formaţiuni ciudate imense.

megaliti-rusia-1

megaliti-rusia-2

megaliti-rusia-3

megaliti-rusia-4

megaliti-rusia-5

megaliti-rusia-6


Lasă un comentariu