Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un urmaş al giganţilor Nephilim, de cel puţin 5 metri înălţime, apare într-o filmare veche de 100 de ani!? O fi vreo făcătură!?


gigant-nephilim-1Nu de puţine ori, filmele reprezintă situaţii reale din viaţa noastră de zi cu zi. Haideţi de data aceasta să luăm exemplul filmului următor, intitulat „Big Man Japan” sau „Dai-Nihonjin”. Un film japonez realizat în 2007, fiind o combinaţie între acţiune, comedie şi SF.

Subiectul fimului este următorul: un bărbat excentric care trăiește singur într-o casă părăsită din Tokyo, se transformă periodic într-un gigant înalt de 30 de metri, pentru a apăra Japonia împotriva monștrilor de dimensiuni similare.

Interesant e faptul că în trailerul acestui film, apare o filmare extrem de veche (probabil că are cel puţin 100 de ani), în care, în cadrul unei festivităţi ce are loc în Japonia, apare un luptător sumo absolut gigant! Raportat la oamenii din jur, acesta pare a fi de cel puţin 3-4 ori mai înalt şi mai voinic, adică pare că ar avea cel puţin 5-7 metri înălţime! Este înfricoşător!

Unii o să spună că filmarea e falsă, pentru că face parte din trailer-ul filmului „Big Man Japan”. Acesta nu e un argument… trailerul filmului putea loc o secvenţă dintr-o filmare veche (mai există asemenea trailer-uri). Toată ideea este dacă filmarea originală este sau nu una autentică. Dacă ar fi aşa, ar fi cu adevărat incredibilă…  Priviţi-i puţin gâtul… cu adevărat impresionant!

Uau! Ce era ăsta? Urmaşul unui Nephilim? Sau al unui Anakim, o rasă străveche de giganţi; interesant că „Anak” înseamnă „gât lung”. Dacă ne uităm la filmarea noastră, gâtul gigantului e cu adevărat lung! Voi ce credeţi?

gigant-nephilim

 


Lasă un comentariu