Există viaţă secretă în interiorul Pământului? DA, conform mai multor martori (inclusiv personalităţi)…


Din ce în ce mai multe dovezi arată existența unor ființe extrem de inteligente care ar trăi în centrul Pământului. „Viaţa în interiorul Pământului” este probabil cea mai semnificativă descoperire din ultimii 100 de ani, multe dovezi fiind acoperite de guvernele din întreaga lume de teamă să nu „provoace panică și controverse”.

Cum intră cineva în centru Pământului? Este solid sau gol? Dacă este gol şi locuibil, intrarea se află în Antarctica, Polul Nord sau în Triunghiul Bermudelor? Aceste subiecte se află în centrul atenției de ani de zile.

Există mai multe dovezi în acest sens, care au fost ignorate sau minimizate de oamenii de ştiinţă. De exemplu, acum câţiva ani a fost postat un videoclip pe YouTube, de către utilizatorul “pirata888”, în care se afirmă că o “gaură neagră” sau o “gaură de vierme” s-ar afla la Polul Nord, acolo unde ar fi şi o intrare către Pământul gol şi locuibil (vedeţi mai jos fotografia).

cerc negru Polul nord 1Apoi, la un moment dat, o fosilă de mamut preistoric a fost descoperită în permafrostul din Siberia. În timp ce descoperirea inițială i-a determinat pe oameni să creadă că mamuții trăiau în locuri reci, oamenii de știință au descoperit mai târziu că mamuții s-au dovedit a fi strămoșii elefanților, care trăiesc în Africa și în alte regiuni calde. Ceea ce este mai nedumeritor este că mai multe fructe tropicale nedigerate au fost găsite în stomacul mamutului. Cum a obținut fructele tropicale în Siberia extrem de rece?

Oamenii de știință îndrăzneți au speculat că mamuții ar fi putut trăi într-o lume subterană. Mai mulți mamuți au călătorit accidental prin pasajul care leagă polii nordici și sudici ai lumii acestea cu lumea subterană. Ei ar fi putut ieși la suprafața Pământului, dar nu au putut supraviețui în climatul rece și au îngheţat până la moarte.

În 1947, contraamiralul american Richard Byrd a condus o expediție în centrul Pământului, din Polul Nord. Conform unor informaţii secrete, dezvăluite ulterior, Byrd ar fi descoperit o bază imensă subterană, în care se găseau animale și plante care se credeau dispărute anterior. Byrd ar fi scris în jurnalul său că era incredibil să vezi o vale plină de copaci verzi și un pârâu care curgea prin vale.

Byrd a descoperit, de asemenea, o imensă bază de farfurii zburătoare în care existau „super-oameni” cu puteri supranaturale și tehnologii de înalt nivel. Aceste ființe misterioase i-au spus lui Byrd că această lume subterană se numea „Arianni”. În același an, Byrd a participat la o ședință de personal a Departamentului Apărării al SUA. El a dat toate detaliile și a raportat descoperirile sale președintelui Truman. De asemenea, a fost instruit să păstreze toate informațiile confidențiale. El a urmat ordinul, dar a scris în jurnalul său: „Țara respectivă se află în Polul Nord și acea bază este un mister uriaș”. La 24 decembrie 1965, jurnalul lui Byrd a devenit public.

În 2015, fostul analist tehnic al CIA, Edward Snowden, a dezvăluit publicului că există extratereștri care trăiesc în centrul Pământului. El a spus că aceştia trăiau în mantaua Pământului (sub scoarță și deasupra miezului) și că SUA era în contact direct cu ei și chiar a ajuns la anumite acorduri secrete.

Snowden a publicat, de asemenea, un document confidențial pe site-ul World Chronicle, menționând civilizația aflată în mantaua Pământului, în care ar exista condiţii ideale de viaţă.

Astronomul englez Halley, descoperitorul cometei Halley, a scris o lucrare științifică în care Pământul era vizualizat printr-o serie de învelişuri concentrice. În teoria sa, învelișul exterior, are 900 de km grosime. Apoi vine un spaţiu umplut cu aer, apoi următorul înveliş, un alt spaţiu cu aer, alt înveliş, din nou aer şi, în sfârşit, miezul Pământului, o sferă solidă de dimensiunea planetei Marte. Conform teoriei lui Halley, în interior lumina naturală perpetuă este asigurată de “sori” sau de strălucirea luminoasă a aerului pe cele două straturi interioare şi pe miez. Toţi trei sunt capabili să susţină viaţa.

Un alt astronom celebru, Sir William Herschel (descoperitorul planetei Uranus), credea şi el într-un “Soare interior”. Acesta lumina continuu interiorul Pământului, existând astfel o climă blândă şi plină de viaţă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock