Un american nebun crede că pe găinaţul de pe parbrizul maşinii sale ar apărea chipul lui Iisus Hristos… Eu văd un câine!

194

Un avertisment pentru a avea grijă la drum? Un mesaj al Iubirii Sale, care se găseşte chiar şi în creaturile cele mai mici? Sau doar o blasfemie? Citez următoarea ştire bizară de pe News Channel 5 ABC:

Este un semn al unui miracol posibil, acest găinaţ de pe parbrizul maşinii unui bărbat din nord-estul statului Ohio (SUA)? Convingeţi-vă şi singuri. Fotografia a fost realizată de Jim Lawry. Lawry se afla în drum spre casa părinţilor săi din Brooklyn, Ohio (SUA), atunci când a observat pe parbriz un găinaţ lăsat de o pasăre aflată în zbor. Când s-a uitat mai atent pe găinaţ, el a rămas absolut surprins. El crede că în acest găinaţ s-ar distinge chipul lui Iisus Hrstos. Fiul lui Lawry, părinţii şi prietenii săi…au venit cu toţii să vadă minunea şi cu toţii au rămas surprinşi.

P.S. Chipul lui Iisus!? Să fim serioşi. În primul rând, mie mi se pare că seamănă mai degrabă a câine, decât a figură umană. În al doilea rând, nimeni nu are până în prezent vreo fotografie sau vreun tablou al lui Iisus Hristos ca să spunem că un anumit chip seamănă cu Mântuitorul. Doar o pareidolie şi atât!