Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Din 1941, Illuminati ne manipulează copiii cu simbolurile oculte din celebra animaţie cu elefănţelul Dumbo

315

blankRămân categoric la părerea că unele desene animate sunt folosite de Oculta Mondială (şi în special de Illuminati) ca mijloc de influenţare subtilă a copiilor şi nu numai a lor. În aceste desene animate se introduc special simboluri ce au de-a face cu ocultismul, ca o încercare de manipulare timpurie a omului, încă de la frageda vârstă a copilăriei. Iar unul dintre companiile de “entertainment” aservite Ocultei Mondiale este, fără doar şi poate, celebra Walt Disney.

Dacă sunteţi cititori fideli ai acestui site, cred că vă aduceţi aminte de unele articole în care am vorbit despre simbolistica ocultă din desenele animate:
* în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/intr-un-desene-animate-cu-ratoiul-donald-apare-scris-intrebati-despre-illuminati-ce-naiba/) vorbeam despre afişul “Întrebaţi despre Illuminati” într-un desene animate cu răţoiul Scrooge;
* în articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/simbolurile-illuminati-si-satana-au-ajuns-si-n-desenele-animate-cu-tom-si-jerry/) discutam despre simbolurile Illuminati din desenele animate cu celebrele personaje Tom şi Jerry.

Acum, o să ne legăm de un alt desene animate celebru marca Walt Disney, cel cu elefănţelul Dumbo (1941). Mulţumesc pe această cale unui cititor de-al site-ului care mi-a atras atenţia despre simbolurile oculte din acest desene animat.

Dar, mai întâi, citez de pe cinemagia.ro subiectul acestui îndrăgit desene animat:

Doamna Jumbo, unul dintre elefanţi, işi primeşte copilul de la o barză. Puiul de elefant este rapid tachinat de ceilalţi din cauza urechilor mari. Este poreclit Dumbo. După nu mult timp, doamna Jumbo îşi pierde calmul din cauza unui grup de băieţi ce se distrau pe seama fiul ei, iar ea este închisă şi considerată nebună. Dumbo este tachinat de ceilalţi elefanţi , el fiind acum singur; un şoricel – Timothy Q.  – simte simpatie pentru Dumbo şi se hotaraste să-l facă fericit din nou. Directorul de circ îl face pe Dumbo elefantul din vârful piramidei, dar Dumbo distruge cascadoria creând un dezastru total, rănind alţi elefanţi. Ca urmare, Dumbo este făcut un clovn. În ciuda popularităţii sale şi a faimei dobandite, Dumbo nu este fericit.

Pentru a-i ridica moralul, Timothy îl ia pentru o vizita la mama sa. Pe drumul de intoarcere, Dumbo plange – fapt care ii provoca sughiţuri, astfel că Timotei decide să- i dea un pahar de apă dintr- o galeata, neştiind că acolo cayuse din greşeală o sticlă de şampanie deschisă. Ca rezultat, Dumbo şi Timotei se ametesc si văd halucinaţii cu elefanţi roz.

În dimineaţa următoare, Dumbo şi Timotei se trezesc într-un copac. Timotei se întreabă cum au ajuns în copac, şi astfel descoperă că Dumbo a zburat până acolo cu ajutorul urechilor sale. Cu ajutorul unui grup de ciori, Timotei este în stare să îl facă pe Dumbo să zboare din nou folosind un truc psihologic cu o pană “magică” pentru a stimula încrederea lui Dumbo cum că ar putea zbura. La circ Dumbo trebuie să efectueze un salt de pe o clădire înaltă, de data aceasta de la o platformă mult mai mare. Pe drum în jos Dumbo pierde pana “magică” şi Timotei îi spune că nu a fost niciodata pana magică cea care l-a făcut să zboare, şi că el este capabil să zboare. Dumbo reuşeşte să invinga frica şi zboară în jurul circului. După această performanţă, Dumbo devine o senzaţie a circului – despre care se scrie in toata media, Timotei devine managerul lui.

Subiectul e frumos, desenele animat e foarte bine realizat…numai că, de ce naiba Walt Disney introduce într-o animaţie pentru copii simboluri Illuminati!? Şi una după alta, ca să nu fie doar o coincidenţă… În josul articolului, veţi vedea un fragment de 2 minute şi 12 secunde pe care l-am extras din “Dumbo” şi l-am uploadat pe YouTube. Iată ce simboluri oculte putem vedea:

* Elefănţei cu ochi malefici, de parcă ar fi vorba de diavoli şi nu de nişte biete animale simpatice:

blank

* Piramide…Deşi, iniţial nu era un simbol ocult, piramida a fost preluată de societăţile francmasonice şi cele oculte şi a fost transformată într-unul din simbolurile lor preferate;

blank

* Şarpele. Este simbolul Satanei din povestea Genezei din Biblie…şi a fost preluat ca atare de societăţile oculte, ce consideră şarpele drept o divinitate creatoare (asemănătoare lui Dumnezeu), căreia trebuie să i ne închinăm.

blank

* Ochiul. Bineinţeles, un simbol preferat al societăţii Illuminati şi semnul distinctiv prin care ne putem da seama dacă Illuminati şi-a “băgat nasul” sau nu.

blank

Iată, patru semne oculte în doar 2 minute. Cine spune că e doar o coincidenţă, poate să argumenteze o zi şi-o noapte, că tot nu va fi crezut. Iar Oculta Mondială şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat: sute de milioane de copii au vizionat acest desene animat din 1941 până în prezent, fiind manipulaţi psihologic în mod subconştient cu aceste simboluri.

Orgoni Crystal