Videoclip senzaţional pe YouTube: „Japonia lansează o rachetă balistică intercontinentală împotriva unui OZN gigant”

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe YouTube am întâlnit o mulţime de videoclipuri „paranormale” ca să zic aşa, în care se pot observa tot felul de fenomene misterioase. Bun…e adevărat că unele din aceste videoclipuri sunt falsuri grosolane, dar altele par chiar veritabile şi greu se pot găsi explicaţii pentru ele. În această ultimă categorie se înscrie şi videoclipul de mai jos care pare a fi filmat de nişte japonezi şi astfel, ne-am putea gândi că originea sa este Japonia.

În mare, videoclipul ne prezintă ceea ce e posibil a fi o rachetă, lansată împotriva unui obiect staţionar (o fi un OZN!?). Videoclipul, postat pe 3 martie 2013, se intitulează „Japonia lansează o rachetă balistică intercontinentală împotriva unui OZN gigant”. Bun, împotriva acestui titlu am unele obiecţii: (1) De unde se ştie că era o rachetă japoneză? Chiar dacă locaţia este Japonia, putea fi o rachetă americană, din moment ce în Japonia se găsesc baze militare americane. (2) Japonia nu deţine rachete balistice intercontinentale!

Trecând de aceste două rezerve pe care le am, videoclipul este totuşi interesant. Se observă clar cum o rachetă este lansată în direcţia unui obiect staţionar. Nu ştiu ce reprezintă acel obiect…poate fi un balon, poate fi şi Luna, dar poate fi un OZN gigant. Păcat că videoclipul nu este mai de durată, pentru a observa ce se întâmplă cu obiectul staţionar. Dacă e Luna, e evident că racheta nu putea fi lansată spre ea. Dar dacă era un OZN gigant, ceea ce se întâmplă cu racheta e chiar bizar. Racheta pare că se îndreaptă vertiginos spre „OZN”, dar după ce a parcurs trei pătrimi din distanţă, se poticneşte, eşuează şi pare că explodează în atmosfera Pământului (sau în afara ei!?) Oare de ce? Şi aici se pot face o mulţime de scenarii. Aş aminti doar unul: OZN-ul era înconjurat de un scut electromagnetic, iar racheta, când a atins acest scut, pur şi simplu s-a dezintegrat. Bun, până la urmă totul rămâne doar la nivel de speculaţii, neavând încă date suplimentare.

Dacă aveţi şi alte sugestii, le aştept.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu