Două bile misterioase masive au fost găsite în pădurile ruseşti, dar ulterior ele au fost distruse. De ce!?


Două bile masive au fost găsite într-o pădure din Rusia în septembrie 2022. Televiziunile rusești au exprimat posibilitatea ca aceste obiecte ciudate ar fi putut să provină din spațiul cosmic, fiind de origine extraterestră.

Totuşi, ceva mai târziu, doi bărbați în uniforme militare, care pretindeau că lucrează pentru serviciul forestier local, au folosit un baros pentru a distruge cele două bile. O bilă spartă dezvăluie un cadru metalic în interiorul ei. A fost tehnologie dintr-o altă lume, ca de exemplu o microsondă extraterestră? Nu vom ști niciodată. Toate rămășițele bilelor misterioase au dispărut.

Dacă nu a fost un artefact extraterestru real, atunci de ce s-au grăbit ruşii să distrugă bilele? Pe de altă parte, dacă era ceva cu adevărat valoros, ştirea nici n-ar fi trebuit să apară la televizor. Totul ar fi putut fi „strict secret” încă de la bun început.

Întreaga poveste „pute”, iar adevărul încă nu se cunoaşte. Mai jos, puteţi observa capturile foto ale acestor bile.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO