Ceva bizar se întâmplă în spaţiul cosmic: fascicule pulsatorii misterioase pe planeta Venus


În ultima perioadă, în spaţiul cosmic se întâmplă multe lucruri misterioase. Dar, la sfârşitul lunii aprilie 2020, a mai avut loc un eveniment în sistemul nostru solar. Un astronom amator a capturat fascicule pulsatorii multiple cu ajutorul telescopului său în infraroșu, care aparent proveneau de pe planeta Venus.

Ce explicaţii au fost date? Ar putea fi vorba de un obiect gigantic, asemănător lui Oumuamua, care trece peste planeta Venus, acest obiect putând provoca aceste fascicule pulsatorii? Obiectul Oumuamua a creat rumoare în 2018 în rândul oamenilor de ştiinţă, stabilindu-se până la urmă că el provine din alt sistem solar (vedeţi mai multe în acest articol Misteriosul obiect cosmic Oumuamua provine dintr-un sistem binar de stele, situat în afara sistemului nostru solar).

O altă posibilitate pentru sclipirile strălucitoare inexplicabile ar putea fi date de exploziile masive cauzate de asteroizi care lovesc planeta Venus.

Orice ar fi fost, ceva foarte neobișnuit s-a întâmplat în apropierea sau pe planeta Venus.

Videoclipul YouTube după care a fost realizat acest articol îl puteţi vedea AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO