Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Oameni de ştiinţă celebri confirmă: capul sculptat de pe Marte e real, nu pareidolie! Ce inteligenţă avansată l-a sculptat?


Odată cu misiunile NASA Viking din 1976, către Marte, cunoştinţele umane despre „planeta roşie” au crescut foarte mult. Cele două sonde spaţiale, Viking 1 şi Viking 2, au fotografiat suprafaţa marţiană: una a stat pe orbita lui Marte, iar cealaltă a „amartizat”.

Speranţa oamenilor de ştiinţă de atunci era că imaginile de înaltă calitate de pe planetă ar putea confirma sau infirma teorii despre viaţa existentă pe planetă, precum și furnizarea de informații cu privire la structura și compoziția atmosferei. Dar, așa cum s-a dovedit ulterior, sonda spaţială Viking 1 a reușit să furnizeze informații despre ceva mult mai important decât NASA şi-ar fi putut imagina vreodată. Când Viking 1 a ajuns pe orbita lui Marte, ea a capturat o imagine a ceea ce părea a fi un monument sculptat ce părea să înfăţişeze un chip uman. Monumentul, care a fost localizat în regiunea de pe Marte cunoscută sub numele de Cydonia, măsoară 3 km lungime de la un capăt la altul. În apropierea acestui monument uimitor, de asemenea, a fost detectată o structură piramidală.

De-a lungul anilor, unii oameni de știință de renume și foști militari din interiorul NASA și Armatei SUA şi-au pus întrebări cu privire la aceste imagini uimitoare. Printre aceştia este şi omul de știință Dr. John Brandenberg care spune că este absolut clar că aceste imagini arată că planeta Marte a fost odată locuită de o viață inteligentă. „Dacă vedeți pe o planetă ce a fost odată asemănătoare Pământului, o față umană sculptată și o piramidă aflată la 5 km distanţă… nu trebuie să fiţi om de ştiinţă pentru a vă da seama ce înseamnă toate acestea; puteți conecta punctele”.

Atunci, de ce NASA este atât de precaută în a recunoaşte că a existat o viaţă inteligentă pe NASA? Cred cei de la NASA că ființele umane nu sunt pregătite să creadă că viața extraterestră a existat odată în sistemul nostru solar și nu doresc să se supună ridiculizării publice? Sau există ceva mai sinistru în spatele tăcerii lor pe această temă?

Vă reamintesc un articol de-al meu din anul 2014 – Adevărul despre imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, pe planeta Marte: acesta aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe “planeta roşie”! – în care presupuneam că celebrul chip uman de pe Marte este al lui ALALU, primul rege al extratereştrilor Anunnaki, de pe planeta Nibiru, pentru ca chipul său sculptat să rămână posterităţii.


Lasă un comentariu