Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Fiinţe demonice sunt aduse în lumea noastră prin portalurile interdimensionale deschise de Illuminati? Pentru asta au fost exploziile nucleare?


portalÎn lumea ezotericului şi paranormalului, există o ipoteză interesantă despre decăderea Atlantidei. Astfel, mai multe grupuri având cunoştinţe avansate, au început să le folosească în scop malefic şi astfel au redeschis portalurile interdimensionale, permiţând fiinţelor demonice din a patra dimensiune să pătrundă în această realitate. Aceste portaluri sunt puncte din reţeaua energetică a Pământului la care a treia şi a patra dimensiune se pot conecta, fiind deseori locurile cele mai sacre ale anticilor. Aceste portaluri sunt foarte asemănătoare, dacă nu chiar identice cu cele din filmul „Stargate”, care prezintă povestea unui popor egiptean foarte vechi controlat de nişte „zei extraterestri extrem de avansaţi tehnologic”. Se pare că un asemenea portal există în munţii Caucaz, din sudul Rusiei şi nordul Turciei. Permiţând prea multor entităţi malefice să pătrundă în lumea noastră, atlanţii şi-au săpat singur mormântul, căci a urmat giganticul potop al lui Noe, care a distrus întreaga Atlantidă.

În ritualurile lor, sataniştii invocă aceste entităţi din a patra dimensiune prin crearea de „portaluri” vibraţionale care le permit acestora să se manifeste. Cuvintele, culorile şi simbolurile vibrează toate ca energie, iar ritualurile secrete folosesc combinaţiile care au efectul vibraţional necesar. Iată de ce Iluminaţii de astăzi efectuează aceleaşi ritualuri către aceleaşi zeităţi din antichitate, deoarece acestea includ combinaţiile necesare cuvânt-culoare-simbol pentru deblocarea porţii vibraţionale.

Dar, cum s-au deschis portalurile interdimensionale în timpurile noastre? Cercetătorul Alan Walton are o ipoteză foarte interesantă. El crede că exploziile nucleare din anii ’50 au avut ca efect deschiderea „porţilor stelare”.

Şi în Biblie, în Cartea Apocalipsei a Sf. Ioan, se descrie la un moment dat sigilarea portalurilor interdimensionale prin care reptilienii (demonii) intră în această dimensiune: „Şi marele dragon a fost doborât, vechiul şarpe, cel numit Diavol şi Satana, înşelătorul întregii lumi; şi el a fost îngropat în Pământ cu tot cu îngerii lui… şi a priponit dragonul, vechiul şarpe, care este Diavolul şi Satana, legându-l pentru o mie de ani, şi l-a aruncat în hău, sigilând în urma lui pentru a nu mai înşela popoarele.”

 


Lasă un comentariu