Un savant celebru demonstrează că Dumnezeu există şi că acesta este un matematician desăvârşit!


tahioniUn videoclip al unui renumit om de ştiinţă, Michio Kaku, în care acesta explică faptul că „muzica corzilor care rezonează prin cele 11 dimensiuni hiperspaţiale reprezintă mintea lui Dumnezeu” rămâne extrem de vizualizat după mai mulţi ani în care a fost postat.

Savantul Michio Kaku spune că existenţa tahionilor primitivi, semiradiali, relevă faptul că oamenii trăiesc într-o „matrice”. Tahionii sunt particule teoretice care permit ca totul să fie independent de influențele înconjurătoare ale materiei.

Michio Kaku: „Am ajuns la concluzia că suntem într-o lume făcută de regulile create de o inteligență. Credeţi-mă că tot ceea ce noi numim astăzi „șansă” nu are niciun sens. Pentru mine este clar faptul că existăm într-un plan care este guvernat de regulile care au fost create, modelate de o inteligență universală, și nu apărute întâmplător”.

În videoclipul lui original, el descrie interacțiunea dintre matematică si fizică de-a lungul anilor, studiul care a dus la „teoria corzilor”: „Recent, am descoperit teoria corzilor, iar teoria corzilor există într-un hiperspaţiu de 10 și 11 dimensiuni. Aceste dimensiuni sunt super-simetrice. Un nou tip de numere, despre care matematicienii nu au vorbit până acum, a evoluat în cadrul teoriei corzilor. De aceea, noi îi spunem „teoria super-corzilor”. Matematicienii au fost șocați, pentru că deodată, din fizică au apărut super-numerele, super-geometria diferențială”.

„Deodată, avem teoriile super simetriei, care au revoluționat matematica, şi deci scopul fizicii noi este acela de a găsi o ecuație care ne va permite să unim toate forțele naturii și ne va permite să citim mintea lui Dumnezeu. Și care este cheia pentru această ecuație? Super-simetria, o simetrie care a fizicii, care a șocat lumea matematicii. Toate aceste lucruri sunt matematică pură, astfel încât rezoluția finală ar putea fi faptul că Dumnezeu este un matematician. Şi avem un candidat pentru mintea lui Dumnezeu: muzica cosmică, muzica stringurilor care rezonează prin cele 11 dimensiuni hiperspaţiale. Aceasta este mintea lui Dumnezeu.”

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock